Vin zile grele pentru Orange Romania -Laurentiu-Guran.ro

Vin zile grele pentru Orange Romania

Imi amintesc si acum o intalnire din cele organizare de Richard Moat in care se discuta ca principala amenintare pe piata va fi Cosmote … si asta era cu ceva ani in urma. Se pare ca Richard a intuit bine atunci avand in vedere ca de astazi Zapp a fost alaturat grupului Romtelecom-Cosmote, provocand chiar un protest din partea Orange impotriva pozitiei dominante ce va fi detinuta de noul conglomerat.
Se pare ca Richard a avut inspiratia sa paraseasca corabia la timp (si noi i-am cantat la plecare We are the champions ;)), caci se anunta un razboi crunt pe piata de telefonie din Romania.
Eu in continuare tin cu Orange… ca na, ma simt inca portocaliu.

P.S. Cum sa ma sune de la Vodafone, pe numarul meu din plaja de staff orange (pe care l-am primit cadou de plecare cu semnatura lui Richard Moat) si sa-ti faca oferta? Ha ha ha ha. Era misto sa le-o accept si sa ma duc cu tot cu numar in reteaua lor. Numar de staff de orange in reteaua voda. :))) Asta era tradarea maxima!

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , , , ,

One Comment

  1. mai e pana departe. abia s-a semnat tranzactia. mai sunt de indeplinit niste conditii din contract, de obtinut aprobari de la autoritati… cumplit mestesug…

    Reply
    1

Leave a Reply