De ce... -Laurentiu-Guran.ro

De ce…

Pe strada Arh. Ion Mincu, vis-a-vis de Liceul de Informatica, liceul pe care l-am absolvit cu gratie acum aproape un secol, si care se intituleaza acum pompos “Colegiul National Tudor Vianu” se gasea in anii aceia un stabiliment in care isi faceau veacul de la boboci la viitori proaspeti absolventi toti elevii ce chiuleau de la orele de chimie, fizica sau romana. Nu-mi mai amintesc ce nume avea dar toata lumea il stia de “la biliard”. Chiulim? Da. Unde mergem? La biliard. Hai…
In 4 ani de liceu cred ca am fost acolo de 3 ori in total si tot de 3 ori am luat bataie la jocul cu tacul si cu bilele colorate. Pentru ca nu eram un specialist ca altii ce faceau adevarate campionate acolo, pentru ca aveam alte hobby-uri si imi “pastram” numarul de absente maxim admise pentru lucruri mai importante pentru mine. Probabil ca de-aia nici nu am fost prea prieten cu colegii mei de liceu caci, in timp ce ei chiuleau “ca asha e faza” eu chiuleam cu un motiv mult mai precis: fugeam la repetitii.
Apoi a urmat facultatea…iar din anul doi m-am angajat. Eram cel mai smecher cand mi-am luat prima mea masina… Si aveam si bani de pizza… La fel ca in liceu insa, imi “pastram” zilele de concediu pentru examene sau …concerte, emisiuni si repetitii. 9 ani de zile. Intre timp au aparut cantarile in cluburi, 2, 3 si acum 4 sau chiar peste 4 pe saptamana. ziua office, seara la cantare. De facut copii… cam greu in ritmul asta. Copiii se fac in pat, e adevarat, dar mai e nevoie si de un preludiu: un parc, o banca, un film, o pizza, o smecherie… ceva ;-). Lucruri pe care oamenii normali le faceau cand eu … dormeam.
Daca ar fi numai astea motivele si ar fi suficiente pentru vremelnica mea “pensionare”. Dar mai este unul. Foarte important si foarte realist. Am plecat dintr-o firma pentru a construi una. Pentru a dezvolta o afacere ce deja mergea si ar fi fost pacat sa nu mearga mai bine. Si sentimentul este mult mai placut sa lucrezi pentru tine decat pentru altii. Satisfactiile sunt mai mari. Macar mental!
Si parca arata mai bine randul doi din semnatura mea de pe mail. Bine, cu siguranta ultimul rand nu are acelasi brand-awarness (eh, cate am invatat la “portocala mecanica” :-)) ), dar, mai stii, poate il fac… ;-)

Laurentiu Guran
Dealer Team Leader
Orange Romania

Laurentiu Guran
Managing Partner
ASHA Media Events

Deci nu e chiar pensionare. Doar ca ma bucur mai mult de viata, ma bucur mai mult de liniste si fac ce-mi place. Cum zicea Jack Nicholson in “As good as it gets”: “And that makes me feel great… about me.”

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

No Comments

Leave a Reply