Bravo bai ING, bravo bai stat roman -Laurentiu-Guran.ro

Bravo bai ING, bravo bai stat roman

Later edit: ING-ul s-a miscat si a rezolvat problema.

A doua oara cand ma lovesc la ING de raspunsul “ne pare rau, nu se poate… procedura”. Cred ca mai bine imi deschideam cont la CEC…
Deci am de platit impozit. Pe cladiri … gen … ca am avut biroul inchiriat intr-o institutie de stat si conform legii chiriasul plateste impozitul pe spatiul inchiriat. O aberatie, in fine, aveam de plata 391 de RON. O platesc – in 3 decembrie. Plata procesata, totul ok – catre Trezoreria Sect 3.
Azi intru in cont pentru diverse operatiuni si zaresc trei tranzactii in asteptare. Doua – niste plati cu cardul si a treia … SURPRIZE, SURPRIZE … o poprire pe 391 RON. Din 5 decembrie. Fara alte detalii, fara mesaj de la banca, fara nimic. Bravo bai ING!
Sun la banca. Verifica domnisoara, se incurca, o directionez la tranzactii in asteptare. Imi confirma ca poprirea este de la Primaria Sect 3, ii spun ca am platit-o deja si ca sa anuleze poprirea si… SURPRIZE SURPRIZE … “pentru a anula poprirea TREBUIE SA VENITI CU O HARTIE DE LA PRIMARIA SECTOR 3”. Say whaaat? Adica eu platesc din contul vostru, voi procesati plata, imi luati comision pe ea, va vine poprire, nu sunteti in stare sa verificati daca nu cumva eu am platit deja … si tot voi ma trimiteti acum sa iau o hartie de la Primaria Sector 3, sa fac eu niste cozi care sa ateste ca ce? Ca am platit din contul vostru? De fapt, ca sa fie treaba treaba, nu-i asa ca eu trebuie sa ma duc la primarie cu un extras de cont de la voi, eventual stampilat pt ca primaria sa-mi ateste ca am platit, sa-mi dea o hartie pe care sa v-o dau voua ca voi sa anulati o tranzactie?
Ca “asa e procedura si astea sunt legile din Romania”. Cat de ochelari de cal trebuie sa ai tu bai ala care ai facut procedura? Si care te prevalezi de ochelarii de cal ai aluia de a facut legea? Si hai sa dam vina unii pe altii, nu? Si Guran sa alerge. Dar nu mai bine ar trebui sa alerge sa-si mute dracului conturile? Poate intr-o alta tara, ca sa impuscam doi iepuri deodata.
Bravo bai, bravo. Mama ei de banca, mama ei de tara… Stiti ce inseamna 3M?

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

2 Comments

 1. E o mare problema la ei. Mie mi s-a intamplat asta cu intarzieri peste 45 de zile!!! Platisem banii si peste 45 de zile am aflat ca inca am de plata aceiasi bani. Am facut urat, i-am sunat, i-am rugat, le-am trimis sesizari in scris, au binevoit sa rezolve situatia o saptamana mai tarziu, am cerut sa fiu contactat de directorul de la departam. respectiv, cica ne pare rau nu se poate! Am sunat o prietena de la ING si am aflat: sunt SRLuri!!! Fiecare are raspunderea pe bucatica lui, se adreseaza si ei mai sus. Deci sunt suparat pe ei pe lucruri de genul asta de nu ma vad

  Reply
  1
 2. Te inteleg perfect … dar, ca sa nu fii dezamagit, iti spun din’ainte ca in fiecare tara gasesti chestii mai mult sau mai putin asemanatoare :)
  Cate imi mai povestesc prietenii plecati peste mari si tari… te ia cu groaza daca nu ar fi de ras…. si tari civilizate … parol :)

  Reply
  2

Leave a Reply