Si ce daca? -Laurentiu-Guran.ro

Si ce daca?

Si ce daca ai cazut dupa primii tai doi pasi? Ti-i mai aduci aminte? Te-ai ridicat zambind, prima oara pe piciorusele tale firave de copil. Ai facut un pas, inca unul. Si cand credeai ca totul e perfect si fata ta de copil ti-a fost invadata de zambetul acela care spune “oau, vedeti, am reusit!” … piciorusele te-au tradat si … buf. Te-ai ridicat din nou, dupa alti 10 pasi ai cazut. Din nou. Si tot asa. Ai avut vreodata sentimentul ca trebuie sa te opresti din a incerca? Ti-a fost frica? Ce te-a facut sa te ridici cu ambitie de fiecare data si sa incerci din nou … si din nou …?

Pana ai ajuns sa fii tu, pe propriile-ti picioare. Dar stii cum ai reusit, nu? Cazand si ridicandu-te. De fiecare data. Asa, picioarele tale s-au intarit. Fiecare experienta negativa, fiecare cadere, fiecare busitura te-a ajutat sa devii OM. Nu-ti fie frica de esecuri. Nu le subestima si nu le devaloriza. Caci da, au valoarea lor, sunt parte din tine, parte din ceea ce esti acum, fiinta minunata din fata mea, din gandul meu. Luptatorul feroce antrenat sa primeasca fiecare provocare si sa o infrunte! Chiar daca, poate, la final se va solda cu un esec. Si ce daca? Maine o luam de la capat!

Si ce daca un prost te-a ranit? A fost prima oara? Poate n-o sa fie nici ultima. Asta nu inseamna ca n-o sa mai incerci, nu? Asta nu inseamna ca n-o sa te mai ridici. Nu?
Nu-ti ridica bariere, nu-ti pune conditii. Prostul de acum nu e prostul de atunci. Asta e o minune a naturii care se cheama diversitate. El nu e ca celalalt, azi nu e ca ieri, iar aici nu e ca acolo.

Si chiar, ce-ar fi sa il lasi sa incerce sa fie EL prostul de acum? Prostul TAU. Care te va face sa suferi din nou. Si ce daca? Asa contribuie el la evolutia ta ca om, si este si va ramane o parte din totul ce TE va fi construit.
Sau poate nu. Poate te-au construit deja alti prosti, cu greselile lor. Poate doar veti profita de ce au realizat ei. De fapt… de ce ai realizat TU, cu ajutorul LOR. Nu vei stii niciodata. Daca nu incerci.
Incearca. Iubeste.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

No Comments

Leave a Reply

EnterClick.ro - Generator trafic web