Laurentiu Guran & ASHA. Comunicat -Laurentiu-Guran.ro

Laurentiu Guran & ASHA. Comunicat

Comunicat oficial
Bucuresti, 1 octombrie 2013.
In numele meu si al colegilor mei din trupa ASHA, imi cer scuze pentru neplacerile cauzate unora dintre voi de avalansa de mesaje din ultima vreme pe unele canale de comunicare de catre unul dintre fostii nostri colegi. Va voi raspunde personal fiecaruia dintre voi, dar voi lasa justitia sa isi spuna, la momentul oportun, cuvantul.

Mesajul pe care vreau sa il transmit este urmatorul: acum cateva luni in trupa noastra s-a produs o schimbare, claparul nostru fiind inlocuit cu altul. Este un lucru ce se intampla frecvent intr-o trupa muzicala – din Romania sau din lume. Din acel moment trupa ASHA isi onoreaza cu succes toate obligatiile contractuale, in continuare iar cei care au apucat sa ne asculte au putut afirma ca nivelul calitativ al trupei a crescut.

Pe cei care nu au apucat sa ne vada in aceasta perioada, ii invitam cu drag la urmatoarele noastre concerte, programul il gasiti updatat permanent pe site-urile www.trupaasha.ro si www.laurentiu-guran.ro, de asemenea si pe paginile oficiale de facebook.

In incheiere va asigur ca nimeni niciodata nu imi va lua bucuria de a ma urca pe scena, de a zambi si de a incerca sa va ofer o clipa de bucurie. Atunci cand sunt pe scena sunt pentru voi si sper ca stiti si simtiti asta.

Va multumesc si va iubesc.

Cu sinceritate,
Laurentiu Guran
Trupa ASHA

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

No Comments

Leave a Reply