Butonul Start engine -Laurentiu-Guran.ro

Butonul Start engine

Azi e una din zilele alea. Capul are 3 kilograme in plus si refuza sa se ridice de pe perna, urechile inca mai tiuie… Sunetul ala subtire si ingrozitor de dupa o noapte de club (am uitat sa-mi iau dopurile de urechi de acasa) … iar in creieras se deruleaza cu incetinitorul filme… cu incetinitorul sa nu deranjeze. Filme bune de altfel… azi noapte… party .. Loft. Toata lumea mainile suuuus. You don’t have to be … I want to break … You sex is on … Have you eveeer… Should I stay or should I … We will we will … Entertain you. Minunat!
Toate bune si frumoase doar ca azi e marti. Nu e nici sambata, nici duminica. Am treaba, multa treaba … contracte, facturi, studio, fisc… fiscu ma-sii … Am dat drumul la playlistul de trezire.

De fapt despre asta voiam sa va zic. Sa imi dati si mie sugestii de piese. Piese dalea buton…butonul “Start engine“. Pe care sa le pui cand esti mahmur. Pe care sa le pui cand vrei sa-ti dai doua palme. Pe care sa le pui cand trebuie si n-ai chef. Pe care sa le pui cand ai chef dar nu poti. Cand ti s-au infundat injectoarele. Cand n-ai RedBull in frigider. N-am, ca nu mai beau pișoarcă… are si ficatu’ limite. Deci piese care sa te porneasca oricand, oriunde … no matter what.

Eu am pana acum in playlistul cu pricina asa:
Foo Fighters – The Pretender
AC/DC – Thunderstruck
Guns N’ Roses – Paradise City
U2 – Beautiful Day
Mika – Grace Kelly
Queen – Somebody to love
Queen – Don’t stop me now (asta e deja obsesie :)) )

UPDATE:
De Bon Jovi uitasem, noroc cu voi! Baiatu asta chiar se pricepe sa face imnuri d-astea de revergorat. Prea comercial pt unii dar cand esti intr-una din starile de mai sus eu zic ca ajuta. Deci:
Bon Jovi – It’s my life
Bon Jovi – Livin’ on a Prayer
Bon Jovi – Have A Nice Day
Bon Jovi – Keep The Faith

Dup-aia, mai am una ce mi-e draga rau:
Whitesnake – Here I Go Again

Si ar mai fi… dar va mai las si pe voi. Sigur veniti cu idei bune! So, cine ma ajuta sa-mi maresc lista?

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

One Comment

  1. Reply
    1

Leave a Reply