24 ianuarie 2012 -Laurentiu-Guran.ro

24 ianuarie 2012

Dragilor,
azi de ziua Unirii eu mai sarbatoresc doua lucruri foarte importante. In primul rand este ziua mamei mele, astazi face 62 de ani. La Multi Ani mama! Ah, era sa uit, am trait s-o vad si p-asta! Mama are cont de Facebook (ca sa poata sa ma urmareasca mai usor : )) ). Deci, La Multi Ani Gabriela Guran.
Al doilea lucru pe care il sarbatoresc azi este 1 an de cand m-am lasat de fumat! Nu, n-am numarat zilele, nu, nu mi-a fost greu deloc. De un an de zile nici un strop de nicotina nu mi-a mai intrat in organism. Si asta datorita unei carti minunate pe care v-o recomand cu drag. Allen Carr – The Easy Way. O gasiti usor, trebuie doar sa vreti ;-).
Eu am cam vrut. Si de la 4 pachete de tigari pe zi (da, stiu, sunt nebun. dar vorbesc serios!) la 0 tigari fara nici un fel de stres … cam asta e treaba. Si am reusit. Si sunt mandru de asta!
V-am pupat.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

2 Comments

 1. sa-ti traiasca! sa fie sanatoasa, sa te bucuri de prezenta ei cit mai mult. si cum esti un fiu bun sa o bucuri in fiece clipa a vietii ei. nu stii cit conteaza.
  si o chestie foarte simpatica: mama ta este mai mica decit mine cu exact patru zile!!!
  iti doresc numai bine
  maria mateias

  Reply
  1
 2. sa fie sanatoasa !!! Multi inainte !!!

  Reply
  2

Leave a Reply