La Multi Ani tata! -Laurentiu-Guran.ro

La Multi Ani tata!

Cele mai multe sfaturi le-am primit in viata – cum era si normal – de la tata. Si inca mai primesc sa stiti! Mai presus de sfaturi insa am primit incurajari si sustinere. Intotdeauna mi-a transmis cumva, poate nu textual, mesajul asta:”In viata trebuie sa faci ceea ce-ti doresti”.
Imi amintesc si acum cum in clasa a 8-a eu alesesem sa fac ori Liceul de Informatica, ori Sava. Iar tata a venit intr-o zi, m-a luat de mana si am plecat de acasa. Am schimbat 2 autobuze si un tramvai si am ajuns la Liceul de Informatica(acum ii zice Tudor Vianu), in Piata 1 mai. In momentul in care am intrat in cladire i-am spus: gata, m-am hotarat, asta e liceul meu. M-a intrebat: esti sigur, nu vrei sa mergem si la Sava? Da, sunt sigur! Mama cand a auzit s-a ingrozit! Odorul ei alegea sa se duca la un liceu la distanta de o ora de casa, schimband 3 mijloace de transport! Hotararea era insa luata iar tata m-a sustinut. La fel cum a facut cu toate deciziile majore pe care le-am luat in viata. Iar pentru asta ii multumesc!

Astazi este ziua lui. Face 61 de ani. Am vorbit cu el la telefon si isi plimba nepotica! E cel mai fericit bunic din univers, stiu eu asta. Bine, cred ca ar fi si mai fericit daca ar mai avea un nepotel / nepotica. Eh, in fine… Momentan eu ii spun La Multi Ani si ii dedic piesa asta!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HRcl3o1-Vs0[/youtube]

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , , ,

One Comment

Leave a Reply