Esti minunata, Alexandra Craescu -Laurentiu-Guran.ro

Esti minunata, Alexandra Craescu

Inainte de toate sa facem prezentarile. Cu Alexandra am avut ocazia sa cant pe aceeasi scena pe cand facea parte din grupul intitulat “The Tribute Girls” cu care trupa ASHA a cantat anul trecut la Tribute. Este mai nou componenta a grupului vocal al lui Stefan Banica Jr si si mai nou joaca rolul principal in musicalul Rebecca de la Teatrul National de Opereta Ion Dacian. Saptamana trecuta am citit o cronica a spectacolului apoi inca una si intamplarea a facut ca exact in ziua respectiva sa fie piesa la Opereta. Am fost sa o vad … iar asta e “cronica” mea…
Draga Alexandra, cu greu pot sa insir niste cuvinte care sa exprime tot ceea ce am simtit cand te-am vazut pe scena. Iti spuneam si atunci la Tribute ca tu ar trebui sa pleci din tara si sa-ti cauti norocul afara pentru ca meriti. Ei bine, nu a trebuit sa pleci dar au venit niste unguri sa puna in scena piesa Rebecca si sa te aleaga pe tine in rolul principal. Da, este o mare realizare sa debutezi in rol principal. Da, o meriti cu prisosinta! Da, esti absolut incredibila pe scena. Au fost momente in piesa in care pur si simplu imi dadeau lacrimile. Cum spunea si Alexandra, Alexandra ‘mea’, sunt oameni care canta si nu transmit nimic. Tu insa transmiti! Si transmiti cu o intensitate remarcabila.
Iar rolul iti vine ca o manusa si inclusiv jocul actoricesc il faci ca o profesionista.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=taorWKC8Ils[/youtube]
Sunt ferm convins ca toti cei care te vad si te aud cantand inteleg ceea ce am inteles si eu atunci cand te-am cunoscut. Ca ai nu numai talent cu carul, nu numai o voce exceptionala ci si o vointa si o putere de munca extraordinara, o ambitie si o dorinta fara margini de ajunge acolo unde ti-e locul. Si o sa ajungi! Ma usturau palmele de cat te-am aplaudat. Dar minutele acelea de aplauze de la o sala intreaga le meriti pe deplin! Te felicit si iti mai spun inca o data ce ti-am spus si la telefon in seara spectacolului: ca sunt mandru si onorat in acelasi timp ca am cantat pe aceeasi scena cu tine. Esti mare si meriti mult!
Ah da, si sa nu uit. Azi e ziua ta. La Multi Ani Alexandra Craescu. Te imbratisez cu drag.
Sa va duceti sa o vedeti pe Alexandra. Merita! Urmatorul spectacol este pe 28 mai. N-o sa regretati, va asigur!

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: ,

One Comment

  1. Buna Alexandra,
    Te-am vazut duminica trecuta in “Rebecca”. Esti extraordinara! Esti talentata. Am avut fericita ocazie de a te cunoaste in facultate si mi-am dat seama ca dincolo de talentele tale, tu estu si un om foarte bun si desosebit. Dumnezeu a pus in tine toate calitatile.
    Cu drag Regina

    Reply
    1

Leave a Reply

EnterClick.ro - Generator trafic web