Alergam si noi la crosul padurii? -Laurentiu-Guran.ro

Alergam si noi la crosul padurii?

V-am spus ca m-am lasat de fumat. V-am spus si ca mi-am luat bicicleta. Si ca m-am apucat serios de sport. Serios insemnand ca de aproape doua luni merg de cel putin 3 ori pe saptamana la sala. Ei bine, va marturisesc ca ma simt cu totul alt om. Ma simt mai bine, mai tanar, mai sprinten, mai cu chef de viata, mai in forta, mai in forma. Asa ca va recomand cu mare drag: LASATI-VA DE FUMAT si APUCATI-VA DE SPORT.
Uite, puteti incepe de exemplu de duminica viitoare, pe 29 mai, la Crosul Padurii. Detaliile le gasiti pe site-ul organizatorilor. Se cheama Crosul padurii pentru ca fiecare participant plateste o taxa de inscriere si preda 3 kg de maculatura. Astfel, fiecare alergator contribuie la salvarea unor copaci de la taiere si la plantarea unor puieti. Ce ziceti, suna bine, nu? Facem si sport, salvam si copaci. Organizatorii v-au pregatit curse pentru toata lumea! Si pentru cei mai rezistenti (10km), si pentru neprofesionisti ca mine (3 km) dar si pentru copii (1 km).
Eu promit ca incerc sa ajung. M-am inscris chiar in echipa bloggerilor pe care a propus-o Chinezu. Singurul impediment pe care-l vad este ca este la 9 dimineata si imi va fi greu sa ma trezesc dupa cantare. Dar incerc! Ne vedem acolo? Cu ocazia asta ii provoc si pe colegii de trupa ASHA.
P.S. Mai aveti o saptamana de antrenament ; -)

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , ,

No Comments

Leave a Reply

EnterClick.ro - Generator trafic web