Mi-am luat bicla -Laurentiu-Guran.ro

Mi-am luat bicla

A dat sportivitatea peste mine. Dupa ce de la inceputul lunii am inceput sa frecventez sala de fittness, in weekend am vrut sa ma dau cu bicla prin Herastrau. Cum coada de la inchiriat biciclete era descurajatoare am ales varianta role din portbagaj. Si mi s-a pus pata sa-mi iau bicicleta ca sa nu mai depind de nimeni! Si mi-am luat! Super bicla! Multumita lui Ionut, basistul nostru, specialist in astfel de sporturi.
Sa va spun un secret? Faci cu maxim 10% mai mult decat faci cu masina pedaland prin Bucuresti. Azi am fost din Pantelimon in Dorobanti, apoi un pic la studio in Alba Iulia si inapoi in Pantelimon la E-audio.ro. Economisesti bani si benzina, poluezi mai putin si faci si miscare.
Ce ziceti, nu suna tentant? Hai, ca un pic de miscare nu strica, mai ales ca vine Pastele. Gata, ati taiat mielul? : )))))))
Promit sa va pun si poze.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , ,

2 Comments

 1. stimabile, nu ai precizat, dar sper ca alegerea ta a cuprins si CASCA, manusi, eventual alt fel de protectii. crede-ma este sanatos sa le porti oricand si oriunde esti pe bicla.

  spor la pedalat!

  Reply
  1
  • Sincer, cand mi-am luat bicla tipul mi-a dat si o casca. dar n-am purtat-o niciodata…

   Reply
   1

Leave a Reply

EnterClick.ro - Generator trafic web