Kindle - mica minune -Laurentiu-Guran.ro

Kindle – mica minune

Sa va fac o marturisire. Cartea lui Allen Carr cu ajutorul careia m-am lasat de fumat am citit-o in varianta electronica. A fost prima carte pe care am citit-o pe noua mea jucarie – Kindle.
Kindle este o inventie fabuloasa. Este o biblioteca electronica la purtator. Ceea ce este absolut fenomenal este ecranul lui Kindle care simuleaza o foaie de carte normala folosind o tehnologie numita E Ink. Nu e un ecran luminat, cum sunt cele de la un laptop, iphone, etc. Avantajul este ca poti sa citesti fara sa-ti oboseasca ochii (si e pe incercate, am citit nopti la rand fara sa simt oboseala pe care o simt atunci cand stau cu orele in fata calculatorului).
Un Kindle stocheaza cateva mii de carti astfel incat poti sa pleci cu biblioteca dupa tine oriunde. Si poti sa te intorci dupa o luna! Mie inca nu mi s-a descarcat bateria de la el. Alte avantaje: este foarte usor, este confortabil de tinut in mana, poti sa-i setezi scrisul mai mare sau mai mic in functie de cat de chior (sau nu) esti.
Cu mana pe inima este cea mai buna investitie pe care am facut-o in ultima perioada. Si cand ma gandesc ca deja cu banii pe care nu i-am mai cheltuit pe tigari mai pot sa-mi cumpar doua …
Kindle-ul il gasesti pe Amazon.com. Il gasesti si in Romania dar mai scump. Google it … nu vreau sa fac reclama moca nimanui :P.
Iata si un review:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gotyZNvtc44[/youtube]

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: ,

One Comment

  1. Cu ultima versiune de Calibre poti transforma un site intr-o carte pe care o poti citi pe Kindle. Nu trebuie decat sa apesi butonul Fetch news si sa alegi ziarul/revista favorita.

    Reply
    1

Leave a Reply

EnterClick.ro - Generator trafic web