O luna.... -Laurentiu-Guran.ro

O luna….

Mi-am zis ca scriu despre asta la o luna distanta desi puteam sa scriu si a doua zi caci eram la fel de sigur de ceea ce voi spune. Dar stiam ca voi fi mai credibil asa. Povestea mea este simpla si scurta.
Da, m-am lasat de fumat. Acum o luna. Brusc. De la 80-100 de tigari pe zi (da, stiu erau multe, foarte multe, incredibil de multe). Da, recunosc, am fost prost, foarte prost, incredibil de prost. Vreo 10 ani.
Acum o luna, de ziua mamei mele (asha s-a nimerit, nu am ales data, dar asa o sa pot sa o tin minte usor), pe 24 ianuarie am spus STOP.
De atunci am trecut prin momente tensionate, certuri, emotii, stres. Chiar am avut o luna foarte incarcata emotional de cand cu noua formula de trupa ASHA. Am avut si iesiri in oras, petreceri, baute, momente de bucurie si dezmat. N-am avut insa nici o secunda dorinta de a fuma o tigara! N-am avut nici o clipa de regret, de stres, de pofta sau de sevraj. Asta cu sevrajul e o minciuna. Ca si multe alte minciuni care ni s-au spus.
Totul tine de cap si de pregatirea mentala. Sunt sigur ca functioneaza si altfel dar la mine a functionat cu ajutorul unei carti de care poate ca ati auzit. Se cheama The Easy Way (Metoda Usoara) si este scrisa de Allen Carr. O gasiti in librarii. O gasiti si pe net, chiar si intr-o varianta audio lecturata de Marius Vintila (sau George??). Tot ce aveti de facut este sa vreti sa o cititi (sau sa o ascultati) pana la capat.
La mine a functionat. Si sunt sigur ca nu o sa mai pun gura vreodata pe tigara!
Sper din tot sufletul ca si la voi o sa mearga! Succes!

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , , , ,

One Comment

Leave a Reply