Stupid people - RDS -Laurentiu-Guran.ro

Stupid people – RDS

Nu am vazut in viata mea o porcarie mai mare ca aplicatia de creare cont de la RDS!
Sa zicem ca vreau sa vad si eu ce am de plata la RDS. Intru ca tot omul pe site-ul lor, dau click pe “Contul meu” si purced la crearea contului.
Nume companie, cod fiscal … pana aici ok. Prima surpriza: numarul contractului. De ce??? De ce numarul contractului daca eu am un cod de client? Numai ei stiu de ce!
Ravasesc tot outlook-ul sa gasesc contractul scanat de acum doi ani. Reusesc intr-un final sa-l gasesc … Oooops, numarul ultimei facturi! Pai daca aveam factura nu mai aveam nevoie de cont! In fine, gasesc si factura, imi aleg si parola, imi arata frumos cat de sigura e parola mea dupa care …
Dupa care trebuie sa introduc codul de securitate. De ce? Ca sa se asigure ca nu sunt un robot. Un robot care stie si numele firmei si codul fiscal si numarul de pe contract (!!!) si numarul ultimei facturi! Inteligent robot ar trebui sa fiu, nu?
Si uite asa am pierdut jumatate de ora din viata. Din nou.
Apropo, daca ii intereseaza pe cei de la RDS, numarul de la pantofi este 39. Si port masura S. Iar lungimea cablului de retea de la router la calculator este 4.37 m. L-am masurat si l-am notat, ca poate ma intreaba si de el!
STUPID PEOPLE!

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , , ,

No Comments

Leave a Reply