Si daca... -Laurentiu-Guran.ro

Si daca…

Or mai fi bune de ceva? Pe vremuri functionau bine. Uneori chiar foarte bine! Erau adevarate autostrazi! Jum-jum zburai prin ele. Aveau de toate: poduri, iesiri, drumuri secundare, boscheti, curve, parcari de TIR-uri, benzinarii, wc-uri…
Acu sunt cam in paragina. Criza s-a abatut si asupra lor. Nu mai sunt bani! Sau i-am bagat pe toti in borduri? Nuuu, nu cred, nu-s atat de prost. Cred ca pur si simplu am stat prea mult in poienita. Si mi-a placut, nu zic nu. Iarba, aer, apa, pasarelele ciripesc… cirip, ciriiiiip… Ce mai, curat si placut uscat!
…Dar neumbland pe ele, s-au degradat. Si nu, nu cred ca merge doar cu peticit gropi. S-ar chema “Marea peticire”. Nu, ar trebui sa incep un program serios de reabilitare totala. Decopertat, refacut covor asfaltic, plantat pomi, renovat benzinarii, parcari, hoteluri, moteluri, bordeluri… In principiu locuri in care sa tragi pe dreapta si sa te supui desfraului.
Si dupa ce e totul gata, o sa pun si un panou mare: Pe aici trec gandurile dumneavoastra.
Apoi ma aleg presedinte! Presedintele meu! Ma realeg ar trebui spus!

Poate totusi nu e asa greu. Ma gandesc oare …daca as sta in cap… s-ar reactiva oare? Sinapsele mele lasate in paragina…

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

5 Comments

 1. IARBA, aer, apa, IARBA, pasarelele ciripesc… cirip, ciriiiiip, IARBA…asta o fi motivul ?! :)))

  Reply
  1
 2. Stiu, se voia un post serios si meditativ … fix cand nu m-am putut abtine sa nu dau cu bata in balta :)))

  Reply
  2
  • Kantian de transcedental chiar! :::)
   Nu, n-ai dat cu bata-n balta. Doar ca nu m-am gandit la poiana din perspectiva ta. Fiecare intelege insa ce “trebuie”, nu asta e frumusetea vietii?

   Reply
   2
 3. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  Reply
  3

Leave a Reply