Meniu de weekend -Laurentiu-Guran.ro

Meniu de weekend

Bucuresti – Piatra Neamt. 350 de km. 9 radare. Asta inseamna un radar la mai putin de 40 de km. Astia au innebunit de tot.
Ca sa nu mai spun ca nu inteleg de ce nu pun si ei pe un drum national cu 2 benzi pe sens o limitare de 70 de km/h (cum e pe DN1). E frustrant si obositor sa mergi cu 50 la ora … comuna dupa comuna.
Probe de sunet. Jumatate de ora de somn apoi o noapte cu trupa ASHA. Cu tot tacamul. Cu furat de mireasa, cu domnisoare de onoare, cu Love of my life, cu We are the champions. Ba chiar cu dedicatie speciala pentru socrul mic, mare fan AC DC – You shook me all night long. Ce mai, cu de toate. A fost frumos.
5 ore de somn. Intoarcerea dupa aceeasi reteta…in plus ploaie si trafic mai aglomerat decat la ducere.
Cam multe cafele si multe red-bulluri…
Astazi i-am spus tatalui meu La Multi Ani. A implinit 60 de ani. Si mi-am filmat nepotica gangurind. O s-o pun pe facebook ca sa ma laud.
Iar acum sunt rupt de somn. Maine o iau de la capat cu biroul. In plus trebuie sa-mi caut om de vanzari pentru magazinul de instrumente muzicale.
Cam asta a fost reteta weekendului meu. Al vostru cum a fost?

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , , , , ,

One Comment

  1. Frumos de tot…marfa cu cantarile astea extra-urbane…pacat ca pe aici nu am cum sa va vad.Am un dor maxim de serile de acum un an, doi. Asta mai ales ca viata in viata mea s-a produs o modificare destul de uriasa…Cum ziceam inainte, o despartire dureroasa te trimite direct in trecut, in timp, cat mai departe, spre cele mai frumoase momente, spre cele mai destrabalate weekend-uri. Si aici interveniti voi, cu tot tacamul :)…Ok, eu am avut un uichiend destul de ok. Am avut repetitii pentru spectacolul de licenta, am petrecut timp frumos cu iubita mea surioara (Daria:X) iar seara a trebuit sa alerg o gramada sa gasesc un local decent unde sa iesim…ceea ce nu s-a intamplat..

    Reply
    1

Leave a Reply