RDS loveste din nou -Laurentiu-Guran.ro

RDS loveste din nou

Ca aniversare de un an de la postul in care vorbeam despre ciumpalacii RDS, de luni nu am internet la birou. A cata oara intr-un an de zile?
Iar doctii de la call-center-ul RDS stiu sa spuna doar: “Ne pare rau, am mai pus un flag sa urgentam” … “Ne pare rau” … “Ne pare rau”. Ca niste robotei stricati si idioti carora li s-a blocat rularea programului intr-o bucla. Astazi am primit un raspuns genial: “Probabil cu siguranta astazi se va remedia”.
Sa le mai explic ca un magazin online de instrumente muzicale nu poate sa mearga fara net? Oricum n-ar pricepe nimic. Sa le explic ca in contract scrie ca remedierea defectiunilor se face in 24 de ore si ca au trecut 3 zile?
Si daca RDS-ul se confrunta cu o astfel de lipsa de neuroni pe cap de angajat… ma astept ca astazi probabil cu siguranta nu vor remedia nimic si imi voi pierde orice urma de educatie si ii voi trimite la origini. Poate mai invata ceva…

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

2 Comments

 1. “Ciumpalacii” nu sunt in stare cam de nimic, din pacate… Si sa iti faci un business bazandu-te pe netul lor, nu cred ca e cea mai inspirata alegere.. Cred ca ar trebui sa te reorientezi in ceea ce priveste providerul catre o companie cu care poti sa faci B2B (business to business), nu una care e obisnuita cu masele. Iti recomand UPC din punctul asta de vedere.

  Reply
  1
  • Monica, din pacate am trecut si prin experienta UPC acum 2 ani. In afara de faptul ca sunt scumpi si foarte lenti ca viteza de transfer (comparand cu RDS) nu prea am cuvinte de lauda pentru ei…
   Doar sa se fi schimbat ceva in 2 ani, desi nu cred.

   Reply
   1

Leave a Reply