Music Club - miercuri si joi -Laurentiu-Guran.ro

Music Club – miercuri si joi

Music Club a fost si va ramane in topul preferintelor mele. Atat la capitolul “iesit in oras” cat mai ales la capitolul “concert ASHA”. Saptamana trecuta – miercuri si joi am fost acolo, prima oara ca spectator, a doua oara ca “prestator”.
Miercuri am fost invitat de catre prietenul Cristi Cretu, chitarist si compozitor la Horia Brenciu. Am ajuns tarziu caci am fost prins cu repetitiile la noul club, dar am gasit o atmosfera incendiara. Horia este un excelent entertainer. Momentele speciale ce se intamplau pe scena intr-un ritm alert, cu fiecare instrumentist cantand cate un refren celebru tineau publicul in priza. Mai bine spus in picioare. Surprizele s-au inlantuit frenetic – de la prezenta lui Bodo pe scena pana la interpretarea celebrei “Andrii Popa” de catre cubanezul de la trompeta – spre deliciul unui Music Club infierbantat intr-o seara de miercuri.
Acelasi Music Club – cald, vesel si incantator – l-am regasit si joi. De data asta l-am vazut de pe scena. La concurenta cu niste meciuri (habar n-am, cine-a jucat?), la concurenta cu concertul Vama de la Jukebox Club (fost Becker), clubul s-a umplut incet incet. Mai timid la inceput, dupa cateva piese de incalzire, totul era ca pe vremuri. Cu ajutorul nepretuit al grupului de balet al Operetei (obisnuiti ai cluburilor de live si vechi prieteni ai trupei ASHA), ce au instituit repede un monopol pe micul “ring de dans” din fata scenei, cu sprijinul grupului de fete ce sarbatoreau ultimele zile de burlacie ale unei (inca) domnisoare ce purta cu mandrie un shirt cu “Bride to be”, ritmul petrecerii a crescut rapid. Sala vibra, canta, dansa. Asha cum trebuie sa se intample intr-un club de live. Asha cum a fost tot timpul in Music Club. A fost o seara fermecatoare. Ne-am simtit, ca de obicei, minunat pe scena. Si va multumim pentru asta, voua, celor care ati fost acolo.
You are simply … The Best.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , ,

No Comments

Leave a Reply