Legea atractiei si Jukebox Club -Laurentiu-Guran.ro

Legea atractiei si Jukebox Club

Stiti despre Legea Atractiei, nu? Ei bine, in cazul Jukebox Club functioneaza. Nici n-am apucat dimineata sa dau Publish la post-ul meu in care scriam asha de frumos despre noul club Jukebox si am fost sunat sa cantam acolo.
Si cum pana pe 8 octombrie nu avem inca treaba la noul club (asha ca, cine mai doreste, cine mai pofteste … repede, ca zilele sunt numarate!), binenteles ca am acceptat. Si saptamana viitoare avem rezervata o surpriza. Dar pana atunci sambata asta, 26 septembrie ne revedem in locul obisnuit. Adica pe Turturele nr 11 la fostul Becker Brau, actualul Jukebox Club.
Alooo, se aude? Dati sfoara-n tara!

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: ,

6 Comments

 1. Te-ai gandit, fiind perioada nuntilor si a party-urilor, ca toate trupele fac un ban extra si nu erau disponibile pentru club?;)

  Reply
  1
  • Nuuu. M-am gandit ca noi am fost prima trupa pe lista de optiuni, mai ales ca anuntasem ca plecam intr-un club nou … :)) Si au zis sa ne mai prinda macar o data….
   Hai ma…

   Reply
   1
 2. Auzi, ai uitat sa ne spui care este surpriza pentru saptamana curenta sau n-ai mai vrut?

  Reply
  2
  • Am uitat. De fapt n-am uitat. Dar am anuntat pe facebook si pe Twitter. Cum ca joi seara cantam la Music Club. Ati ratat stirea? Sorry. Puteti sa dati follow pe twitter. Sau pe facebook.

   Reply
   2
 3. Hai ca ori n-ai vrut, ori n-ai putut, ori ai uitat :). Recunoaste. Si un om al comunicarii poate sa greseasca.

  Reply
  3
  • Am vrut… am pus pe facebook si pe twitter si am intentionat sa pun si pe blog. Da’ n-am avut timp. :(

   Reply
   3

Leave a Reply