Quickies sau ce s-a intamplat in timpul vacantei mele -Laurentiu-Guran.ro

Quickies sau ce s-a intamplat in timpul vacantei mele

Sa facem un conspect cu ce-am gasit pe diverse bloguri in perioada vacantei mele bulgaresti. Asadar, in timp ce eu stateam cu burta la soare, sa vedem ce faceau altii.

 • Raluxa si-a busit masina. N-am vazut pozele dar daca e fata desteapta, la cum povesteste ca arata masina isi ia dauna totala pe ea.
 • Bobby Voicu s-a tinut de cuvant si a scris un post pe zi pe parcursul lunii august. Au fost si altii care au incercat, unii au si reusit.
 • Cabral si-a luat la revedere de la vara si de la mare. Cu ceva adrenalina in sange.
 • Vama a cantat la Cerbul de Aur. Chiar, cum a fost Cerbul anul asta? Eu in ultimii ani am fost deconectat total de la evenimentele astea mondene (Mamaia, Cerb, Callatis). Am pierdut ceva?
 • Mircea Badea o ironizeaza pe Udrea iar Patapievici sare ca ars criticand vulgaritatea lui Badea. Ca Badea, cu apropourile lui “organice” (sau orgasmice), a folosit un limbaj licentios, nu zice nimeni ca nu. Dar textul in sine este unul reusit. Acum se pune intrebarea, care din cele doua exemple este mai act de cultura? Zvastica de pe fundul vacii lui Patapievici sau textul vulgaro-literar al lui Badea? Macar Badea se pozitioneaza clar. Face divertisment. Spre deosebire de altii care se bat cu pumnii in piept ca fac cultura.
 • Si intr-un final l-au inmormantat pe Michael. Intr-un sicriu de aur. Sa-i fie capacul usor :))

A, si inca un articol mai vechi pe care l-a descoperit ieri Ionut, colegul de la tobe. Acu’ stiu si eu ce job am. Lautar urban. :))

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , , , , , ,

3 Comments

 1. laur, ma asteptam la altceva de la tine
  te rog din suflet nu il confunda pe m.badea cu un om de cultura. e vai mama lui.
  si oricum nu sufera comparatia cu patapievici sau paralela sau ce a vrut tu sa fie.
  ala chiar face cultura si promovarea acelei chestii cu zvastica a facut parte dintr-un program de promovare a tinerilor.
  nu ii apartine vitelusul.

  Reply
  1
  • Maria, mi-esti prietena si te respect. Si iti respect si opinia. Doar ca de data asta, parerile noastre sunt divergente. Nu l-am confundat pe MB cu un om de cultura.
   Nu eu i-am pus insa in aceeasi oala pe Mircea Badea si pe Patapievici. Si daca afirmi ca esti om de cultura (si l-am intalnit pe Patapievici si pot spune despre el ca este) nu te cobori in haznaua politica, sa te folosesti de pozitia ta pentru a lua aparara diversele dudui atacate intr-un pamflet. Decat daca vrei sa te murdaresti si tu pe maini.
   Cat priveste vitelusul, stiu ca nu-i al lui. Dar stiu si ca a luat apararea “creatiei artistice”.

   Reply
   1
 2. :) nu va mai luati de Badea. Nu poate nimeni sa spuna ca nu face comentarii pertinente. Ce-i drept poate-i discutabil modul in care o face, insa sa deschidem bine ochii, sa ne uitam in jur, nu doar in Piata Romana, ci asa de-alungul patriei si poate apreciem de ce spune, cum spune. Cati inteleg ce spune Patapievici, cati inteleg ce spune Badea? Ma incardrez singura in categoria cea din urma, dar nu chiar.

  Reply
  2

Leave a Reply