M-am intors din vacanta -Laurentiu-Guran.ro

M-am intors din vacanta

Hello all.
Am vrut sa va scriu si din vacanta, sa va fac in ciuda ca voi v-ati intors majoritatea la treaba iar eu stau cu burta la soare… dar m-am razgandit, sa nu va supar.
Am fost ca de obicei in ultimii 3 ani la Balchik, acolo unde pentru mine este Acasa2. A fost frumos, m-am linistit si m-am relaxat. M-am bronzat, am dormit, m-am jucat cu Rocca, am cugetat la diverse chestiuni…
Si m-am intors cu chef de munca.
In primul rand am inceput sa-mi stabilesc prioritati. Prioritatea numarul unu este cu pregatirile pentru noul club, trebuie sa terminam de repetat piese noi, sa repetam cu backingul. Eu am inceput sa alerg ca sa fiu in forma :P, am inceput sa fac diverse exercitii, vocalize and stuff. Ce mai, profesionista treaba ;).
Prioritatea numarul 2 in toamna asta este E-audio.ro, magazinul nostru online ce trebuie sa-si continue cresterea. De trei luni suntem cu el in teste si suntem multumiti de rezultate, deci in toamna asta trebuie sa mearga foarte bine!
De asemenea, mai am in plan alte cateva idei de afaceri pe care trebuie sa le pun in practica pana la sf anului si anul viitor.
Asa ca, la treaba!
P.S. N-o sa uit nici blogul si promit sa-mi rezerv macar o jumatate de ora pe zi pentru el.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , ,

No Comments

Leave a Reply