La revedere Becker Brau -Laurentiu-Guran.ro

La revedere Becker Brau

Pentru ca am tot fost intrebat, mai ales cu ocazia cantarii de la Music Club de saptamana trecuta… de asemenea anuntul nostru de cautare de backing vocals a generat noi intrebari.
Ei bine, da, nu mai cantam la Becker Brau. Si ca sa inlaturam orice speculatii, motivul este foarte simplu si este de natura financiara. Incepand din octombrie vom canta intr-un club nou. Anuntul oficial referitor la noul club si toate detaliile vi le vom da spre inceputul lui septembrie … va mai lasam sa fierbeti un pic.
Saptamana trecuta ne-am luat la revedere si l-am anuntat de plecarea noastra si pe prietenul si colegul nostru – Cristi Becker. Termenii discutiei au fost amiabili, asa cum era si normal sa fie intre oameni care sunt prieteni de ani de zile. Si speram sa ramanem in relatii bune in continuare.
Lasam in urma mai bine de doi ani si ceva de cantat pe cea mai mare scena de club de live din Romania, pe o instalatie de sunet performanta si cu o instalatie de lumini incomparabila cu nici un club de live din ce am cunoscut noi pana acum. Raman in urma amintiri extraordinare, seri memorabile, emotii, pasiune, zambete …
Pentru acesti doi ani le multumim lui Cristi si Dagmar Becker, le multumim colegilor de Becker Brau (de la portar pana la directorul de marketing – Marian Schuster), multumim sunetistilor si tehnicienilor ce ne-au facut viata mai usoara sau mai grea pe scena.
Dar in primul rand va multumim voua, celor care ati venit seara de seara sa ne vedeti, ne-ati aplaudat, ne-ati zambit.
De voi nu ne despartim, caci speram sa va vedem in noua noastra casa.
Si gata.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

8 Comments

 1. Trist…sau nu

  Reply
  1
 2. ..si la revedere…:(…modificati si pe site-ul trupei…pe acolo scrie ca va gasim in becker brau in fiecare saptamana, de joi pana duminica…

  Reply
  2
 3. …va pup…

  Reply
  3
 4. Ce trupa va canta de acum in becker Brau? E, totusi un local spatios, aerisit si arata bine.

  Reply
  4
  • Sincer? Habar n-am. Nu stiu decat niste zvonuri…

   Reply
   4
   • Merci oricum de raspuns. Ce sa va zic, sanatate si bafta pe unde mergeti..

    Reply
    4
 5. …sper ca locul unde veti canta acum sa fie cel putin la fel d frumos cum este becker brau-ul…..

  Reply
  5
 6. Asteptam cu mult drag sa va vedem din nou, am fost dezamagita cand am auzit ca nu mai sunteti in Becker, da’nu-i nimic, va urmarim in noul club :)

  Reply
  6

Leave a Reply