Rocca prima oara la mare -Laurentiu-Guran.ro

Rocca prima oara la mare

In weekend am fost la mare. Ca de obicei, am ales Bulgaria. In primul rand pentru ca am gasit un hotel in care sa ne lase cu Rocca, in al doilea rand pentru ca ai voie pe plaja cu caini, in al treilea rand ca prefer litoralul bulgaresc celui romanesc.
Nu am fost Acasa2, la Balchik, acolo este programat sa ajungem la inceputul lui septembrie. Drept pentru care am ales Golden Sands. Hotelul in care am stat – Bonita – un hotel de 3 stele, ofera strictul necesar. Este curat, primitor, camerele sunt ok. Baia cam mica si cabina de dus este delimitata de o perdea (cah!). Desi cand am facut rezervarea scria ca are free wireless internet, eu nu l-am gasit (cel putin in camera). Dar am putut trai 2 zile si fara net.
Vedeta weekendului a fost Rocca. A facut prima ei baie in mare. La primul contact cu apa s-a speriat, s-a intors pe nisip apoi a navalit in apa. A dovedit ca este intr-adevar un caine de vanatoare si un caine de apa. Era incredibil cu cat curaj se arunca in valuri sa culeaga jucaria pe care i-o aruncam. Noul ei job i-a placut foarte mult si daca in parc mai pierde jucaria sau uita de ea, in mijlocul valurilor era foarte targetata sa o urmareasca, sa o prinda si sa o aduca la mal. A facut un adevarat spectacol spre incantarea celor din jur care-i faceau poze sau o filmau cu telefonul. Ce mai… are tata megastar!

[flickrset id=”72157621997516326″ thumbnail=”square” overlay=”true” size=”medium”]

Pe plaja a fost foarte cumintica, poate si datorita faptului ca o obosea apa. Drept pentru care mai mult a dormit. Si aici a facut furori cu bandana ei, atragand privirile celor din jur si fiind binenteles deliciul copiilor.
La intoarcere a dormit tot drumul intinsa pe bancheta din spate. Doar cand opream se ridica sa vada daca am ajuns acasa.
Cine a fost la mare weeendul asta? Cat ati facut la intoarcere pana in Bucuresti? Eu am facut 3 ore 45 de minute prin Bulgaria – via Giurgiu. De-aia prefer Bulgaria ;).

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , , ,

One Comment

  1. naistina ca zlatni tezi piasaci!
    i mnogo hubavo tvoeto kuche!
    am mai auzit lume care iti impartaseste parerea.

    Reply
    1

Leave a Reply