Taxa de autostrada la Fetesti-Cernavoda -Laurentiu-Guran.ro

Taxa de autostrada la Fetesti-Cernavoda

Iar? Iar! Vezi aici.
Astia vor sa puna din nou in functiune gheretele alea de la podul de la Fetesti-Cernavoda. Sa dea prostu banu’.
Pentru ei, motivele sunt simple. Trebuie sa acopere gaurile din buget. Scena lu Ridzi, perdelele lu Udrea…
De cate masini o sa fie nevoie pentru a acoperi pagubele? Si unde or sa se duca banishorii astia? Sa ne gandim… In covoare? :)

Pentru noi, motivele sunt altele. Noi, cetatenii Romaniei cu drept de vot trebuie sa platim.
Trebuie sa platim ca sa facem 6 ore pe drumul de la mare in Bucuresti. Trebuie sa platim ca sa mai facem o coada si acolo, nu e suficient cat se sta la coada pe drum.
Trebuie sa platim pentru ca inchidem ochii. Trebuie sa platim ca suntem prosti. Trebuie sa platim ca ne lasam furati. Trebuie sa platim ca nu avem ce vota.

Pentru mine, inca un motiv sa plec la mare. La aceeasi mare. Dar Acasa2. Adica la Balchik. Si ca sa ajungi acolo trebuie sa platesti taxa de pod de la Giurgiu. Dar macar nu fac 6 ore si nu vad tigania de la noi.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , , ,

4 Comments

 1. Macar sa platesc taxa de autostrada, sa fie decenta si sa o continue. Problema nu este ca platim taxele, problema este ce fac cu ele. Daca merg in afara chiar sunt fericita ca ma opresc din cand in cand si mai dau niste bani cat pentru un covrig, dar merg repede, frumos si cu un gram de lumina.
  Referitor la vot, imi exprim si eu frustrarile pe blogul tau :) – oricum in tara asta nu intelege nimeni de ce trebuie sa voteze sau cum, cu cine si cand trebuie sa voteze(adica cand trebuie sa voteze cu cine si cand nu trebuie sa voteze cu cine). Ca avem ce vota, ca nu avem trebuie sa votam ca sa inteleaga si unii si altii, poate, ca putem vota o data asa si o data asa. Daca nu votam, sau votam mereu asa :) sau asha .. atunci avem o problema.

  Reply
  1
  • Eu mai degraba as vota in Bora Bora decat sa mai votez o data si sa nu stiu cu cine am votat…

   Reply
   1
 2. Oricum mai bine votam cu ASHA :)

  Reply
  2
 3. cutareasco, ai legatura.
  vaaaai, ce bine ca e vineri, e weekend, si vaaaai e ultimul weekend cand mergem la mare fara taxa de pod. costurile? intre 7 si 68 lei. dar merita cand te gandesti la distractia care te asteapta.

  asa s-a transmis azi la pranz stirea. inteleapta concluzie. dai un un ban pentru distractia de dincolo de bariera.
  noroc cu tine. mai aflam si alte motive pentru care se percepe taxa ;)

  Reply
  3

Leave a Reply