Cum este la Cinema drive-in Baneasa -Laurentiu-Guran.ro

Cum este la Cinema drive-in Baneasa

Ea nu suporta mall-urile in general. Si cinema-urile in particular. Ca e comoda, ca e fitzoasa, ca nu suporta sa stea pe scaun doua ore fara sa fumeze, ca nu suporta sa auda comentariile mitocanilor din jur. Si alte motive pertinente.
Eu am crescut cu filme cu americani care se duc la drive-in cinema si cu Bon Jovi cantand Blaze of Glory intr-un decor similar.

Bon Jovi -Blaze of Glory
Astfel incat, saptamana trecuta am dat o raita la noul cinema drive-in din Baneasa, de langa Ikea. Eu, ea si Rocca. Am vazut Ice Age 3. In aceeasi nota ca si primele doua aiseigiuri, e un film simpatic, de vazut atat de adulti cat si (mai ales de copii).
La drive-in imaginea este ok, similara cu cea de la orice cinema. Ecranul mi se pare cam mic. Pentru noi, ca eram in randul 3, era ok, dar daca prinzi un loc in coltz, te cam chinuiesti sa vezi. Exemplul il gasiti aici. Sunetul este din punctul meu de vedere mai slab decat surround-ul din cinema-urile clasice (daca nu uita oamenii sa dea drumul la surround, cum se mai intampla, Mihai stie cel mai bine asta :))) si asta pentru ca se transmite pe o frecventa radio. Deci stereo. Probabil ca e vorba si de calitatea boxelor din Loganul meu.
Ne-am dus la al doilea film, cel de la 00:45, nu la cel de la 21:45. Drept pentru care, in incinta ingradita cu un gard de plasa pe care erau aruncate niste bannere ca sa nu vada chitrosii de dupa gard filmul, erau in total vreo 30 de masini. Foarte bine, caci nu-mi place aglomeratia.
Printre masinile platitoare de bilet (biletul este pe persoana, nu pe masina si costa 15 RON), am remarcat si cateva decapotabile. Mai ieftine, mai scumpe, dupa buget. Cred ca e foarte misto sa stai in decapotabila sa te uiti la film. Cu conditia sa nu te atace tantarii.

Cuplul serii a fost cel din Peugeot-ul ce a aparut in fatza noastra cu vreo 10 minute inaintea filmului. Imediat ce masina isi ocupa locul, coboara geamul din dreapta fatza si apare o mana ce tine o coca cola la jumate. Ca avantajul drive-in-ului este ca poti sa vii cu ce vrei tu de-acasa. Respectiva sticla este asezata tacticos pe capota masinii si apoi coboara si proprietarul din masina. Unu cu fatza de securist si tunsoare de nazist. Nazist misogin si mitocan. De la volan se da jos consoarta omului. La randul ei cu o sticla in mana. Dar nu de cola, ci de fapt un spray de geamuri. Si in timp ce doamna se apuca sa spele geamul cu spray si cu o carpa, “domnul” isi desface tacticos un sandwich si se intoarce cu spatele la ea, ca si cand ea era o sluga. Ea parea ca il mai intreaba cate ceva … el raspundea neintorcandu-se macar cu fatza. Bravo bai romane! Nevasta la munca si tu la infulecat. Sa faci ceafa groasa.
In rest, toate bune si frumoase. Mai mergem la drive-in. Confortul e cu totul altul fata de un cinema clasic in care ba e prea cald si pute, ba e prea frig si te intrebi de ce nu ti-ai luat geaca cu tine in miezul verii. In privinta sunetului, daca vreau surround, am acasa.
P.S. Puteti vota acest articol si pe ftw.ro. Merci.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: , ,

No Comments

Leave a Reply