La ce-mi trebe mie internet... -Laurentiu-Guran.ro

La ce-mi trebe mie internet…

Stiu, ieri am lipsit de pe blog. Am fost un pic bulversat cu anumite chestii personale, am fost prins si cu niste treaba iar seara am preferat sa nu deschid laptopul deloc.
Din cand in cand e bine sa faci o pauza de laptop, pe bune. Dar doar din cand in cand… Am devenit dependent de tot ce inseamna internet, google, wordpress, twitter. Viitoarea oricum face misto de mine ca laptopul este amanta mea.
Dar ce m-as face eu fara amanta mea? Pai online-ul e baza! Stiu asta de cand eram clasa a noua si aveam linux la liceu … si net … si am descarcat prima oara Windows 3.1. Moaaaaaaa, ce tare a fost faza asta la vremea ei…I-am dat sa se descarce la inceputul orelor si aveam windows-ul la sfarsitul orelor. Ce torenti nene si alte d-astea…Sa vezi cum arata un program de mail sub linux…
Si acum, cand le ai pe toate la indemana, tot mai sunt unii care nu pricep care-i faza cu online-ul. Ca ce ne trebuie noua internet, site, magazin online, blog, twitter, clipuri pe youtube si alde d-astea. Mihai de exemplu ar trebui sa-si faca un blog cu review-uri la scule de cantat. Numai cu ce are el personal in studio ar umple cateva luni blogul… Dar nuuu, cica nu e nici o faza. Nu mai vorbesc de alti colegi de-ai mei… Chiar am impresia ca s-au nascut pe vremea lu’ bunicu saracu.
Chiar! Bunicul si strabunicul meu au fost carciumari. Aveau o carciuma pe undeva prin Berceni, cam pe unde era spitalul 9. Carau butoaiele cu vin la Bucuresti tocmai de la tara, de la Tepesti, din regiunea Dragasani. Bun vin… Cum isi promova oare bunicul carciuma? Ca n-avea internet, google adwords si alte d-astea…

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

No Comments

Leave a Reply