La ING te rogi sa-ti primeasca banii -Laurentiu-Guran.ro

La ING te rogi sa-ti primeasca banii

De cateva luni, am mutat conturile firmei de la Raiffeisen la ING tocmai pentru ca eram multumit de serviciile oferite de cei din urma. La ei am contul personal, la ei am ipoteca la apartament, la ei am internet banking.
Si in afara de faptul ca mi-au crescut cu o obraznicie formidabila, in ton cu toate bancile din Romania rata la credit, nu prea aveam ce sa le reprosez…
Mai aveam un mic impediment, si anume ca de cate ori voiam sa depun euro trebuia sa ma duc pana in sediul din Kiseleff… dar asta pana saptamana trecuta cand am descoperit ca au o casierie la care se pot depune bani in cont la Obor. Deci foarte aproape de mine.
Drept pentru care, astazi m-am dus acolo cu doua obiective. Si anume sa depun niste euroi, atat in contul personal, cat si in contul firmei.
La casierie, o tanti. De care a trebuit sa ma rog sa-mi primeasca banii.
Ce domeniu de activitate aveti? Ma intreaba. Pai de ce?
Ca pe firma nu se primesc EURO. Ca doar firmele cu anumite domenii de activitate pot sa depuna euro in cont.
Pai cum tanti, de ce mi-ati mai deschis cont in EUR daca nu pot sa depun bani in el? Aaaa, sau vreti sa ma fortati sa depun lei si sa ii schimb prin homebank ca sa va luati comision? Sau care e faza?
Dup-aia, ca de ce n-am stampila. Pai pentru ca pe formular scrie: SEMNATURA TITULARULUI CONTULUI. Nu scrie nimic de stampila. Si pentru ca sunt titularul contului. Si in plus, depun bani, nu retrag.
N-am inteles care e faza. Ca banii mi i-a luat pana la urma… Se plictisea singura acolo in cusca de sticla? Sau ce???

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: ,

No Comments

Leave a Reply