Umanitar -Laurentiu-Guran.ro

Umanitar

Primit de la o prietena ce lucreaza la Sf. Pantelimon. De dat mai departe!!!

Va rog foarte mult sa cititi! In acest moment o fata se afla intre viata si moarte! Este in coma de 72h, a dezvoltat CID si ajutorul vostru poate fi vital! Ea este primitor universal (AB+), asadar viata ei poate fi in mainile fiecaruia dintre voi! Are nevoie urgenta de transfuzii sangvine! Cei dintre voi dispusi sa doneze sange, va rog sa ma contactati la 0766.292.131 sau sa va prezentati direct, cat mai curand, la spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti! Specificati pentru: Onisor Ana Maria!!! VA ROG SA DATI ACEST MESAJ MAI DEPARTE PE GRUPURILE DIN CARE FACETI PARTE SAU IN LISTA DE MSG!!! VA MULTUMESC!!! ESTE O FATA DEOSEBITA VA ROG SA NU RAMANETI IMPASIBILI!!!!

Update. Mai multe detalii gasiti pe http://saveana.wordpress.com/

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

2 Comments

 1. Va salut pe toti cei care suntetit aproape de Ana.
  Va rog din tot sufletul sa aveti rabdare si sa cititi tot ce am se va scriu daca intradevar o iubiti pe Ana.
  Va indemn, va rog si chiar va provoc sa va RUGATI DOMNULUI IISUS HRISTOS ca sa o vindece pe Ana . Rugati-va in fiecare zi si chiar mai mult, am sa va rog ca in drumurile pe care le face-ti, sa va opriti la biserica si sa aprindeti o lumanare pentru Ana si sa va rugati din toata inima voastra si acest lucru sa se intample in fiecare zi. Habar nu aveti ce mare este puterea rugaciunii in fata Domnului mai ales cand se strang mai multi credinciosi si se roaga toti pentru un singur om. Va rog sa faceti lucru oameni buni staruiti in rugaciune si o sa vedeti ce lucruri minunate se vor intampla.
  Intai va recomand sa spune-ti urmatoarea rugaciune :
  Doamne, Tata Ceresc, recunosc ca sunt un pacatos,
  cred ca Iisus Hristos este Fiul Lui Dumnezeu,
  care a murit pentru pacatele mele pe Cruce,
  pentru ca eu sa fiu curatit si iertat si impacat cu Tine TATA,
  prin Jerta Lui Sfanta si a inviat pentru mantuirea mea;
  Doamne Iisuse Hristoase, te rog sa vii acum in inima mea,
  Te primesc ca Domn si Mantuitor personal. AMIN !
  Dupa care sa va rugati pentru vindecare Anei !
  Ascultati-ma si face-ti asa in fiecare zii … mare o sa fie surpriza cand o sa vedeti rezultatele.
  Laudat, Slavit si Marit sa Domnul Iisus Hristos si sa se ingaduie fata de Ana si sa-i dea o vindecare miraculoasa, desavarsita si completa. Amin.

  Reply
  1
 2. Buna,
  Avem nevoie urgenta sa strangem 45000 de euro pentru un tratament in Austria impotriva tumorii intracraniene maligne cu care se lupta baietelul meu. Va rugam sa ne ajutati! http://robertvlase.wordpress.com
  Sper sa nu va deranjeze comentariul meu, stiu ca sunt multi oameni care au nevoie de ajutor in bani, dar ca mamica trebuie sa fac tot ceea ce este posibil pentru a imi salva baietelul…

  Reply
  2

Leave a Reply