Ciutacu sterge post-ul despre Meridian, Google Reader-ul il tine minte -Laurentiu-Guran.ro

Ciutacu sterge post-ul despre Meridian, Google Reader-ul il tine minte

Dupa metoda dezvaluita aproape concomitent de Mircea Badea si Zoso, colegul de trust al fostului meu coleg de liceu ;), Victor Ciutacu sterge si el de pe blogul personal un post despre Taxi Meridian.
Google Reader-ul tine minte postul. Iata-l:

Într-o piaţă globală-n recesiune, România continuă să surprindă. Astăzi, sub formă de scrisoare deschisă, vă prezint o scurtă poveste despre un miracol economic.

Stimaţi manageri/acţionari ai companiei Meridian Taxi,

Am facut azi dimineaţă – ca-n fiecare zi, de altfel – o comandă (adresa mea e-n baza dumneavoastră de date, iar destinaţia, Romexpo). Indicativul exact al maşinii nu-l mai reţin, fiindcă nu m-a preocupat niciodata să memorez amănunte (credeam eu) total nesemnificative ale unei companii în care, spre naivitatea mea, aveam încredere. Dispecerele dumneavoastră îl ştiu, însă, cu certitudine. Din păcate pentru mine (din fericire pentru altcineva, probabil), mi-am uitat geanta (cu telefon, documente şi alte acareturi) pe bancheta din spate a autoturismului.

Am anunţat, la doar o oră distanţă, la dispecerat, a fost contactat telefonic angajatul (colaboratorul?) dumneavoastră, iar acesta a comunicat că, în respectiva perioadă, a avut “o gramadă de comenzi” şi nu mai există nici o geantă în maşină. Imprudenţa este, evident, a mea şi, probabil, ireparabilă.

Doresc, însă, a vă felicita (am făcut-o şi pe mail, dar nu mi-a răspuns nimeni până acum), pe această cale, pentru că, într-o perioadă de criză, piaţa taximetriei (pe care o dominaţi) este într-o plină şi de salutat dezvoltare. Această realitate înfloritoare mi-a fost confirmată de “grămada” de comenzi dintr-o singură oră.

Cu dezamagire pentru că am crezut în himera bunului simţ,

Victor Ciutacu

P.S. Există, totuşi, printr-o minune dumnezeiască, posibilitatea infimă ca găsitorul genţii mele să citească aceste rânduri. I-aş fi public recunoscător dacă m-ar contacta, printr-un mesaj postat aici sau pe adresa de mail de pe site.

Ce facusi nene Ciutacu? Ti-ai gasit geanta intre timp? Tocmai cand ma pregateam sa postez comentariul urmator:

Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, singurele diferente sunt ca s-a intamplat in fata la Becker Brau (nu la Romexpo), eu am uitat portofelul (nu geanta), pe scaunul din dreapta fatza (deci mai usor de observat) si ca am sunat la Meridian la numai 15 minute dupa ce ma dadusem jos din taxi. Binenteles ca taximetristul n-a gasit nici un portofel (mai ales ca avea ceva banutzi in el). Si tot binenteles ca respectivul obiect l-am recuperat cu toate actele in el, fara bani, la 3 saptamani distanta de la Politia din Regie.

Intrebare: de ce si-o fi sters Ciutacu post-ul?
A gasit geanta de fapt sub birou? :)))
Avea in geanta documente compromitatoare? (despre Base’, normal :))
I s-a returnat intre timp pretiosul obiect cu scuzele de rigoare?
Voi ce parere aveti?

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

4 Comments

  1. Apreciez preocuparea ta pentru activitatea mea de cenzor, da’ intre timp a gasit femeia de serviciu geanta pe care “o pusese bine” si cu care nu ma vazuse nimeni :)

    Reply
    1

Leave a Reply