RCS&RDS se indatoreaza ... -Laurentiu-Guran.ro

RCS&RDS se indatoreaza …

“RCS&RDS a pus gaj sediul central pentru 14 mil. dolari” zice Ziarul Financiar.
Un sfat pentru domnul Zoltan Teszari, patronul RCS&RDS:

Evalueaza-ti angajatii, da afara toti ciumpalacii care-ti pun pe butuci business-ul, patreaza-i doar pe aia buni si plateste-le salarii ca lumea. Altfel, o sa ajungi sa pierzi sediul ala frumos din Doctor Staicovici.
Spre exemplu, la mine a durat cam o luna sa-mi traga ciumpalacii internetul la birou in conditiile in care fibra optica si implicit net-ul era deja trasa la etajul inferior. Si asta datorita unui domn care se intituleaza “reprezentant comercial” dar care n-are nici o treaba cu firma RDS. La adresa domnului respectiv am facut vreo 3 reclamatii, la care n-am primit nici un raspuns. Vezi ca sufla tare Romtelecomul din spate si doar un noroc a facut sa nu ma abonez la ei. ;)

RDS pentru mine? Servicii bunicele, angajati de doi lei. Si care-mi fac si familia de ras, ca sor-mea a lucrat le ei. Oare de ce o fi plecat? :D
Si apropo de servicii, de ce naiba pe DIGI Cablu nu se prinde Antena 1 si ProTV? E atat de greu? Sau nu-si da nimeni interesul?

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags: ,

4 Comments

 1. colegele mele de cuib au semnat contrat cu ei anul trecut. internet si cablu. cu internetul a fost cum a fost, ca in zona era preluat de czone si dansii s-au miscat destul de repede. a trecut un an si pentru cablu nu a dat nimeni nici un semn. acum ca ne-am mutat, fetele au fost sa rezilieze contractul. “nu se poate. e pe doi ani.” deci… eu am fost inspirata :P internetul il am de la job. pentru tv am ales furculita in loc de serviciile lor de cablu :)) antena 1 si protv se vedeau “oglinda”.
  la noua locatie, o alta firma, mai micuta, ne cauta zilnic sa instaleze ce au de instalat, dar nu ne gasesc acasa. viespi ocupate, dom’le!

  Reply
  1
 2. Angajatii, nevasta si seful ii ai asa cum ti-i inveti! Daca nu reusesti sa-i inveti, nu-i mai ai!
  Nu e oare situatia asta si de la spaga de o platira ca sa obtina contracte pe care desigur, spre, le stim cu totii ?!?
  Fan RCS RDS – daca uiti sa platesti netul, nu prea il taie. Scump domne’ scump

  Reply
  2
 3. putin pe langa subiect
  se indatoreaza? si cu licenta 3G cum ramane? ca e unii interesati – Cosmote, de exemplu, atenteaza la zapp.
  offf, criza asta! vremea marilor schimbari :D

  Reply
  3
 4. “Remuneratia” comercialilor se face din o parte fixa (sclabut) si un procent din contractele semnate ( asta a fost candva grosul , cand se dezvolta RDS-ul) Acum, daca si-a facut targetul pe luna in curs, amana instalarea pana luna cealata, ca de , si in luna urmatoare trebuie sa-si faca target-ul si sa fie cu attitude proactiv, sa deie telefoane, sa fie cautat, sa depinda multe de el.

  Reply
  4

Leave a Reply