Frumosi si vii... -Laurentiu-Guran.ro

Frumosi si vii…

Aseara cantam la o nunta cu trupa ASHA. La Riviera, in parcul Stadionului National.
Si in timp ce cantam ma uitam printre invitati. Cupluri, cupluri ca na, nu poti sa vii la nunta singur ca te faci de ras…Imi place sa studiez oamenii din fatza mea.
Unii dansau de complezenta. In ochii lor se citea ca “trebuie sa faca o impresie buna” si ca trebuie sa nu lase sa se vada la suprafata micile neajunsuri ale relatiilor lor. Artificiali si ascunsi.
O parte nu dansau deloc… Citeam parca in ochii lor nerabdarea de a ajunge acasa si a se arunca in mizeria relatiei in care se aflau. Erau reci si tristi.
Si o parte dansau cu placere. Chiar daca unii erau stangaci si se vedea ca nu fac din dans o pasiune, in privirile lor se citea insa pasiunea, se citea caldura, se citea bucuria de a fi alaturi de… Erau frumosi si vii.
Nu mi-a placut niciodata sa raman intr-o relatie in care lipseste pasiunea. Am preferat sa ma limitez la momentele placute. Acelea in care radeam si in ochi mi se putea citi bucuria. And I have no regrets…:)

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

4 Comments

 1. Postul asta face parte dintr-o actiune de marketing nu? :) :P Cantam la voi la nunta si dupa povestim ce reusim sa desprindem mai esential din eveniment sau If you are there, you will be here :). Slabut slogan, dar atat am putut in seara asta.
  Glumesc – i’ve got an obsession

  Reply
  1
 2. hello!mai, eu am o mare intrebare: cat costa sa cante trupa asha la nunta mea? ar fi o treaba super tare si o muzica…nebunie!imi place foarte mult ce faceti voi acolo sus pe scena.ok
  astept un raspuns si merci!

  Reply
  2
 3. E usor sa zici: “nu mi-a placut niciodata sa raman intr-o relatie din care dispare pasiunea”. Recunosc in aceasta fraza candoarea si idealismul juvenil pe care le aveam si eu acum…..mult timp. Dar ce te faci cand in acea relatie apare un copil, sau 2 sau 3 ? Pasiunea oricum dispare intr-o relatie dupa un numar de ani(statistic vorbind…sunt 3). Oare mai e la fel de usor sa spui larevedere iubito, eu ma duc sa regasesc pasiunea pe care alaturi de tine nu o mai gasesc ??? Viata te obliga sa faci compromisuri, idealistule !

  Reply
  3

Leave a Reply