Oprescu da liber la mersul pe iarba -Laurentiu-Guran.ro

Oprescu da liber la mersul pe iarba

“Primăria Capitalei va permite bucureştenilor să stea pe iarbă şi să meargă cu bicicleta şi rolele prin parcuri.”

In ce an suntem? 2009? Voi va dati seama ca le-au trebuit 20 de ani astora de i-am tot ales noi ca sa-si dea seama ca e o tampenie asta cu interzisul calcatului ierbii? 20 de ani! Cati primari a avut Bucurestiul de la revolutie incoace? 4? 5? Toti s-au plimbat prin tari straine… si nici unul n-a aflat in 20 de ani ca este o tampenie comunista povestea asta cu interzis calcatul ierbii? N-au aflat sau nu i-a interesat? Nu i-a interesat. Ca doar ei se duceau la Paris si Londra sa-si plimbe nevestele prin magazine. Lasa-i pe prostii din tara sa aiba cat mai multe chestii interzise. Auzi tu, interzis sa calci iarba.

Acum vreo 4 luni m-au oprit si pe mine niste gardieni publici (pardon, ca acum se cheama politie comunitara dar nu inseamna ca le-a crescut iq-ul). Ca de ce merg cu Rocca in parc …la ora 10 seara fara lesa si o las libera pe iarba. Ca de ce nu sunt in tarcul de caini. Rocca fiind un caine al dracului de periculos (nemaivorbind ca avea 4 luni la momentul respectiv). Si avea si pe cine sa muste la ora aia. Si ca sa le arat daca am la mine “punga de strans excrementele”. Binenteles ca brusc nervisorii mei au inceput s-o ia razna si ii intreb: “ba da voi alta treaba n-aveti ma la ora asta? de-aia va plateste Ontanu pe voi? Sau n-aveti de la cine sa luati spaga si m-ati gasit pe mine?”. La care ei raspund: “Da, de-aia ne plateste domnul primar. Si sa stiti ca are o mare boala pe proprietarii de caini.”
Cam asta e treaba in Romania. Primarul sectorului 2 are boala pe proprietarii de caini ca nu strang rahatul dupa caini si ca ii tavalesc iarba proprietate personala. Dom’ primar. Sa va transmit ceva. Pe cuvantul meu de onoare ca vin cu punga dupa mine cand te-oi vedea pe matale ca strangi rahatii celor 50 de caini vagabonzi din parcul in care-mi scot eu cainele. Parcul e in sectorul pe care cu cinste il “gospodaresti”, cainii sunt ai parcului deci… sunt ai lu matale. E, uite, vreau si eu daca tot faci reguli si ai tu boala pe proprietarii de caini sa te vad cu 50 de caini in lesa, sa-i pazesti unde fac caca si sa strangi dupa ei. Ce zici dom primar?
A, si sa-ti mai transmit ceva dom primar. Si eu am boala pe matale. Deci e reciproca treaba. De cand mi-ai luat masina din fata blocului si a trebuit sa scot din buzunar 7 milioane si sa-i dau prietenilor tai de la firma de ridicat masini. Dar despre asta altadata. Acu ma duc sa-mi plimb fiorosul caine labrador in varsta de 9 luni pe domeniul lu matale, nu al cetateanului.

P.S. Domnule doctor Oprescu, ma bucur ca mai e cineva normal in tara asta.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

No Comments

Leave a Reply