Tu cat timp petreci zilnic la toaleta? -Laurentiu-Guran.ro

Tu cat timp petreci zilnic la toaleta?

Din ciclul “Cele mai proaste reclame ever”. Dupa ce ca face reclama la un produs “de cacat” la propriu, mai are si un mesaj tampit. Adica cum vine treaba? Barbatul se duce la munca toata ziua si femeia sta acasa si face “mai nimic”. Adica “un kkt”. Tare!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=a8qjNkwE0dw&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1]
Imi aduc aminte ca a inceput in zilele de dinaintea Pastelui cu o campanie de teasing. Era doar bucata cu usa de la buda care se inchide si cu intrebarea tampita: “Tu cat timp petreci zilnic la toaleta”… si toata faza asta repetata de 100.000 de ori pe zi pe toate posturile. La ce atata campanie si la ce atatia bani aruncati… habar n-am. Cam cate pastile d-astea de facut cacao poti sa vinzi ca sa justifici costurile unei astfel de reclame? Plus ca e atat de enervanta incat nici nu tii minte numele “produsului”. Imi si inchipui cum se duc oamenii la farmacie si ii cer lu tanti d-acolo:”dati-mi si mie niste pastile d-alea de facut treaba mare ca alea din reclama”. :)))
In fine, probabil ca nu-s eu in publicul tinta si de-aia. Ca la mine treaba se rezolva usor cu o cafea de dimineata. :P

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

One Comment

  1. :))) corect! si la mine la fel ..efectul cafelei e aproape instantaneu :))) de aia aleg sa beau cafeaua (strategic) cat mai aproape de o toaleta! chiar asa, nimeni nu s-a gandit nimeni sa comunice printr-o reclama si calitatile laxative ale cafelei?!?

    Reply
    1

Leave a Reply