Mircea Badea face bani pe net -Laurentiu-Guran.ro

Mircea Badea face bani pe net

Intru si eu ca tot omu pe blogul numarul 1 al tarii: www.mircea-badea.ro/blog/ si ma uit si ma minunez. Face omu reclama la Toyota si cum banuiam ca nu se urca omu in ea doar in poza ci si in realitate, dau repede un search pe net si gasesc raspunsul:
Mircea Badea a semnat un parteneriat cu Toyota … noua masina pe care Mircea Badea o va conduce pe o perioada de cel putin un an”.
Ce-mi place si mai mult la omu asta este ca il duce capu’. Astfel incat nu numai ca a pus pe blog – in capul paginii poza cu Toyota (parte contractuala cu siguranta) dar face si “cica” sondaj pe blog daca sa scoata sau nu cainele din fotografia cu pricina. Rezultatul: 6200 de votanti, adica 6200 de oameni care s-au uitat in poza cu pricina in cautarea cainelui. Baiat destept Badea.
Mai rasfoiesc eu un pic blogul cu pricina si mai dau de o reclamaaa. Cica scrie despre “Miscarea contra statului” iar el de fapt scrie despre un magazin on-line… si atat. Magazin care are si banner pe site-ul lui dar pe care binenteles nu l-am observat decat DUPA ce mi-am pus intrebarea “De ce le face Badea reclama?”. Nota 10. Baiat destept.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

One Comment

  1. Badea este unul irefutabil unul dintre cei mai destepti oameni care se etaleaza pe sticla, iar Miscarea contra statului a fost o initiativa care a adunat ceva sute, mii de oameni, si regret amarnic ca n-am putut sa ajung :(.

    Reply
    1

Leave a Reply