Bizi bizi -Laurentiu-Guran.ro

Bizi bizi

Foarte bizi in ultima vreme. Targul pe care il organizam la Sala Palatului mi-a mancat timpul, nervii, somnul. Dar a iesit binisor. Mai avem o zi jumatate. Acum am un pic de respiro.
Ziua mea nici n-am apucat sa o gust. Anul asta a trecut neobservata. Pentru mine. Noroc cu prietenii care m-au sunat si mi-au dat sms-uri. Eh, se pare ca n-am fost uitat. Multumesc. Toti au fost foarte draguti. Sau … toate … foarte dragute :). Eu de obicei uit de zilele de nastere. Si cand telefonul, hi5-ul, plaxo-ul sau linkedin-ul imi aduc aminte – ma iau cu altele si uit sa zic la multi ani. Mare nesimtit.
1 mai l-am facut la mamaie. La tara, undeva intre Valcea si Dragasani. Nu mai fusesem de mult. Foarte dragutz. Am apucat sa trag aer in piept, sa dorm, sa ma plimb pe deal si sa beau vin pe prispa casei. Cea mai fericita a fost Rocca. Aaaa, nici n-am apucat sa scriu de Rocca. Rocca este labradorita mea. Are deja aproape 8 luni si o am de 4. Ar trebui sa scriu si despre ea acu ca este membru al familiei. Si mai ales sa pun poze.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

3 Comments

 1. modest ca de obicei. asteptam povestiri din ciclul “eu si Rocca” ;) sa ne spui si cand e ziua ei de nastere, sa o sarbatorim si pe ea… sau sa iti aducem aminte ;) nu cumva sa se simta neglijata de ziua ei si sa…

  Reply
  1
 2. mare bandit mai esti! :))) mmmdeci ai mamaie in Valcea..sa-ti traiasca si sa faca vin bun in fiecare an, ca asta-i mandria oltenilor: vinu’ bun si tzuica zdravana :)))).. pupfata (pe Rocca) ..si baiatu’ :P

  Reply
  2
 3. gata! ajunge! sa inceapa muzica!

  Reply
  3

Leave a Reply