Un anarhist la pensie -Laurentiu-Guran.ro

Un anarhist la pensie

Stimati telespectatori si radio-ascultatori va prezentam stirile pe scurt.
Summit-ul lu’ Peshte Prajit s-a terminat. Militienii au disparut de pe strazi. Si-au luat concediu ca erau tare obositi dupa excesul de “pulan”. Televiziunile au revenit la stirile cu violuri si omoruri. Excelent de altfel. Decat idioteniile cu anarhistii romani, macar cu astea suntem obisnuiti si stim cum sa procedam: schimbam canalul. Pe cand cu alea … m-ati lasat lat! Anarhisti ziceti, ha? Eu unu’ personal m-am inchis in casa. Nu de alta, dar daca ieseam pe motor, cu geaca si pantaloni de piele si cu rucsac in spate, era clar: ajungeam la stirile de la ora 17, 19, 20, 21, 22, 23 si in reluare dupa miezul noptii din jumate in jumate de ora pana dimineata: Anarhistul zilei a pus in pericol culoarul unic pe care se plimba Mr. Nine Eleven in limuzina sa blindata.

Si stiti ceva? Obsedat fiind de teoria conspiratiei, eu cred ca de fapt povestea “tzeapa Orange-ului de pe 1 aprilie” e tot de la domnu’ Tufis. Ca a dreacu fibra, ca va zic eu ca aia s-a intamplat, s-a rupt in doua locuri simultan fix cu o ora jumate inainte sa aterizeze Jumbo Bush-u. Bine si chestia aia cu hai sa ne inchidem telefoanele sa vezi ce paguba facem noi Orange-ului mi se pare o chestie de-asta tipic romaneasca, de hei-rupism mioritic. Plus ca nu-i frumos sa dai un astfel de reply la un mesaj de la revedere al unui om care a lucrat 9 ani pentru o companie in care a avut ceva de invatat si care se simte inca legat de oamenii care lucreaza acolo. Am publicat insa comentariul, asha cum am publicat toate comentariile negative de pana acum.

In fine. Si acum ca am scapat de emotiile profunde ce ne-au incercat ca popor saptamana trecuta :-))), va anuntam prognoza meteo pentru aceasta saptamana: vreme calda, insorita, maxime peste 20 de grade. Copacii din parcul din fata blocului meu sunt inverziti. Miroase a primavara. Se impune o plimbare cu motorul.
Am iesit la pensieee. Poate ma opresc in Cismigiu la sahisti :-))).
See yaa

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

3 Comments

 1. Pensionarule, nu crezi k trebuia sa mai astepti nitel sa faci si tu un bebe si o familie k abia apoi sa t pensionezi k asa face lumea deobicei… Distractie placuta in aceasta vacantza prelungita pe care ti-ai luat-o ;-)

  Reply
  1
 2. Fiecare vede lucrurile in felul sau. Eu cred k “Life is a holiday”, iar colegul meu imi zice k ” Life is a bitch”, si viata lui NU e deloc complicata.
  So, take it easy and enjoy your holiday!

  Reply
  2
 3. miss you

  Reply
  3

Leave a Reply