Addicted to ... -Laurentiu-Guran.ro

Addicted to …

Astazi vom fi din nou impreuna. Si maine la fel … In ultima perioada s-a intamplat cam rar, ce-i drept. Si urmatoarele doua saptamani n-o sa ne vedem deloc. Dar apoi totul va reveni la normal si o sa se intample din nou des.

Sunt dependent de ea. Obositor uneori, dar frumos. Nu pot trai fara atingerea ei, nu pot trai fara inclestarea aceea, fara pasiunea dintre noi, fara acele placeri orgasmice inlantuite. Nu pot trai fara transpiratia aceea, fara oboseala ce ma cuprinde dupa. Nu pot trai fara oamenii aceia… o parte din ei ne sunt prieteni, o parte ne vad prima oara iar altii s-au obisnuit sa priveasca … partida noastra.

De dimineata, de cand m-am trezit “I’m all excited”. Am o neliniste ciudata … Sunt agitat, nervos, vesel. Numar orele, minutele, secundele. Pentru ca stiu ca azi ne vom revedea, pentru ca stiu ca azi ne vom iubi din nou. Pentru ca stiu ca va fi la fel de bine ca si data trecuta, la fel de bine ca de altfel si prima oara… Pentru ca stiu ca atunci cand sunt cu ea pot sa fac tot ce-mi trece prin cap, pot sa-mi duc la capat fanteziile. Nu m-a dezamagit niciodata…
Stiu … sunt un obsedat…

I’m addicted …

I’m addicted to … stage.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

5 Comments

 1. LOL :)

  Reply
  1
 2. Salut!

  Am fost ieri seara sa va vad in Becker, dar trebuie sa spun ca am fost cam dezamagita de “prestatie”. Plus ca ati inceput sa cantati mai tarziu decat de obicei… Dar hai s-o punem pe seama perioadei de concedii, si sper ca data viitoare sa fie iar atmosfera faina cu care eram obisnuita. Oricum, ce vroiam sa te intreb e daca “sezonul” asta aduceti ceva noutati in repertoriu? Nu de alta, ca melodiile de acum sunt frumoase, dar sa le auzi o data, de doua ori, dar de-a treia oara deja incepi sa mai vrei si altceva. Apare supra-saturatia. Si preferi sa “schimbi canalul” data viitoare. Si e pacat, ca talent aveti, show-ul iese misto, deci potential exista… De ce nu bagati in show chiar si vreo melodie de-a voastra? Spre exemplu “Inima n-asculta”, e faina si ar prinde repede la publicul din Becker.

  Reply
  2
 3. suna interesant…

  Reply
  3
 4. suna interesant…

  Reply
  4

Leave a Reply