Asha l-am cunoscut ... -Laurentiu-Guran.ro

Asha l-am cunoscut …

Eram prin clasa a 11-a … pe vremea aceea cantam in trupa Angel. Intr-o zi unchiul meu m-a sunat sa-mi spuna ca l-a auzit la radio spunand ca dintre trupele noi ii place trupa noastra pe care a vazut-o la o emisiune la Tele7ABC… Si ne transmitea prin intermediul ascultatorilor care ne-ar cunoaste sa il cautam la teatru.
M-am dus intr-o zi la Bulandra, inainte de piesa. Am intrebat la poarta de el si in cateva minute cineva m-a condus in cabina dansului. In cabina, mult fum de tigara. El imbracat asha cum il stim cu totii. Cu camasa de blugi si cu cravata aceea subtire cu medalion la gat. Am facut cunostinta. Era grabit, trebuia sa inceapa piesa pe care o regiza: Black&White daca-mi aduc bine aminte. Cu Stefan Banica in rolul principal si Mihaela Radulescu, pe vremea aceea sotia lui, in sala. M-a invitat sa raman la piesa si sa-i las la teatru zilele urmatoare o caseta cu noi pentru ca voia sa ne difuzeze. A fost, cred, printre primii oameni care ne-au incurajat la vremea aceea.. Apoi, drumurile noastre nu s-au mai intersectat niciodata. Desi am ramas in domeniu, nu am mai avut ocazia niciodata sa-l mai intalnesc si sa-i multumesc.
Va multumesc acum, maestre Florian Pittis.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

One Comment

  1. Cand ma gandesc la Pittis,imi vine in minte atmosfera bestiala de la teatrul Bulandra,din anii 1985 cred.Pe vremea aceea eram la liceu.Am vazut cu colega mea de banca piesa “Cintec despre mine insumi”, recitata de Pittis de 9 sau 10 ori.De fiecare data cand prindeam bilete…
    Ma infior numai cand ma gandesc……

    Reply
    1

Leave a Reply