Inchideti televizoarele!!! -Laurentiu-Guran.ro

Inchideti televizoarele!!!

Sau cel putin schimbati canalul! Dati pe VH1. Dati pe MTV. Pe Discovery. Pe orice, numai nu va mai lasati bombardati de ura.
Am facut greseala sa deschid televizorul la ora 7. Stiri. Pe Antena, pe Pro, pe TVR, peste tot. Este incredibil. Deschiderea jurnalului:Crima la Turnu Severin. Accidente de masina, morti, raniti. Vreo 5 reportaje. Pe autostrada, in nu stiu care sat… … Se revine la crima. Nu stiu cine a injunghiat pe nu stiu cine. Si tot asha. Juma de ora, pe toate canalele. Schimbam de pe unul pe altul, incercand sa scap. Schimbam de la un accident, nimeream la crima. Over and over again.
Eu nu inteleg. Pe bune! Numai asta se vinde? Frumusetea lumii nu se mai vinde? Dragostea nu se mai vinde? Se vind doar arme, sange, razboaie? Asta atrage audienta? Ne-am tampit de tot… Sau poate ne cred ei tampiti.
Hmmm. Urmeaza pauza de publicitate. Reclamele nu au violenta… Dimpotriva… Se vinde frumosul. Muzica este placuta, culori calde, imagini linistitoare… Da, poate e o idee, creezi un contrast. Arunci cu sange si tratezi cu catei alergand pe-o pajiste complet verde… Da, se poate. Si totusi … eu n-as cumpara spatiu de reclama niciodata dupa un reportaj despre o crima … ca sa vand nu stiu ce crema de corp care-ti face pielea matasoasa.
Nu pot sa nu ma duc cu gandul insa si la teoria conspiratiei. Am citit prea mult despre asta ca sa nu ma gandesc si la asta… War against terror, ha? Ura, razboi, arme… cea mai mare afacere din istoria omenirii. Bombardati cu ura … dam nastere doar la ura.
Com’on people, treziti-va! Schimbati canalul. Sa vedem cu cine mai fac ei audienta.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

3 Comments

 1. Sunt de acord! M-am saturat de stirile lor…inainte de a deschide televizorul ma gandesc de doua ori daca vreau sa fac chestia asta, si de cele mai multe ori ajung la concluzia ca mai bine citesc o carte, sau o revista … sau mai bine vorbesc cu un prieten, chiar si pe net daca nu altfel. Cel putin asa aud “stiri” care chiar ma intereseaza si nu ma fac sa am insomnii.

  Reply
  1
 2. aveti totala dreptate,
  eu una ma uit din ce in ce mai rar la tv, nu mai e nimic interesant de multa vreme

  Reply
  2
 3. Si mai bine zis, inchideti televizoarele si profitati de vremea frumoasa de afara, de plimbari in aer liber, sport, excursii la mare, la munte, muzica live…. :) Nu-i asa?

  Reply
  3

Leave a Reply