Good mornin' people -Laurentiu-Guran.ro

Good mornin' people

Astazi traficul in zona Colentina a fost liber. Nu inteleg. Ieri se mergea pe contrasens, pe a doua linie de tramvai, astazi era super liber. Si-or fi lasat toti masinile acasa??? Pai mai lasati-le oameni buni, mai veniti si voi cu metroul.
Bine, nici asa cu fara trafic nu e bine, ca era sa-l busesc pe-un imbecil care s-a apucat el sa depaseasca coloana care facea stanga pe banda 1 si apoi sa faca el stanga. Toti inteligentii au carnet. M-am oprit la doua degete de el. Loganul meu fara ABS … Am avut bafta. Hmmmm. Daca eram pe motor ma opream? Probabil ca-l ocoleam.

Aseara m-am plimbat prin Parcul Carol. Nice, liniste, calm, pasarele, gangurit de copii, indragostiti plimbandu-se de mana sau sarutandu-se pe o banca la umbra. Inflorisera vreo doi salcami ce mi-au alintat narile iritate de aer conditionat, gaze de esapament si fum de tigara. Parca lipsea totusi ceva. Ah, da. Fitzele de Herastrau! Tz tz tz. Imi e dor de ele. La un moment dat am vrut sa ma intorc la masina sa-mi pun rolele. Dar … cam periculoase aleile in panta pentru un incepator ca mine. Poate incerc data viitoare.

A inceput lumea sa-mi citeasca blogul. Ba chiar sa si comenteze. Virtual, am prieteni! Cristiana mi-a trimis chiar poze de sambata. Saru’ manaaaa.

Deci, cum acum am cititori … Good mornin’ people. :-)

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

4 Comments

 1. Good morning
  Hava a great day!
  Mi-a placut faza cu plimbatu` in parc, misto , nu cred ca am mai facut asta de cand eram mica….

  Reply
  1
 2. You should try it…

  Reply
  2
 3. Ok, if you say so.
  De timp am cel mai tare nevoie, la job e nebunie, incepe si sesiunea soon, asha ca….
  Sper sa mai ajung si la voi la concert sometime next week

  Reply
  3
 4. Arata bine noile tale poze ;)

  Reply
  4

Leave a Reply