I feel good -Laurentiu-Guran.ro

I feel good

I knew that I would now…

E luni dimineata si sunt treaz … serviciul …:-(
Dar ce weekend am avut… A fost full in Becker joi, vineri si sambata.
Joi ca joi, ca a fost concertul Iris si dupa am cantat si noi. Vineri au fost vreo 300 de persoane. Iar sambata am rupt pisica-n doua. Clubul full, la un moment dat s-a spart teava – vreo 50 de luxemburghezi pusi pe distractie de n-au mai avut mese si s-au postat in fata scenei. Lume cu chef … ce fete …uuuh, babe… cred ca o sa ma indragostesc ;-) … Am cantat 4 seturi si as mai fi cantat. M-am trezit tras de maneca de niste colegi de liceu – an cu mine, alta clasa … binenteles ca nu i-am recunoscut, mi-era si rusine. Dar m-au iertat :-). Chef mare pe capul lor … La final nu le-am putut refuza un shot de tequilla. Asha ca am ajuns acasa trotil. Am adormit pe la 4… dar cred ca numai berea si tequilla m-au facut sa dorm caci la cum m-am incarcat in timpul cantarii m-am trezit la 8 dimineata si ma uitam ca tampul pe pereti. Ieri am fost cam zombie toata ziua.

Ah, da. Sambata m-am dat cu motorul. Nice… Trebuie sa-mi iau carnetul mai repede! Si motor, of course …

Ghici ce faceam azi noapte dupa ce m-am intors de la Becker? Updatam albumul cu poze. Am pus si pozele de la lansarea clubului, si de la ziua mea. Am mai pus si niste “restante” – poze de la Gala dealerilor Skoda si pozele de asta vara de la Frankfurt – alea cu gradina de chitari :-)

Hopa! Am primit un comentariu pe blog! Primul comentariu :-). Trebuie marcat.

Hmmm… Flash-uri de sambata … Colegii urland Guranel =))… Vreo doua luxemburgheze blonde … bunutze … cam purii dar bunute… (Cica mergem sa cantam in Luxemburg la ziua uneia … s-o vedem si p-asta).
O masa de pustoaice singure – dupa cum au tinut sa specifice – care-si serbau o prietena… stai putin … singure? Mda… Berea e de vina… le-ai lasat sa plece. Si pe Cristiana la fel …
Guraaaaaaaan! Wake up!
La munca! Azi e luni. Ne vedeeeem joooi … ;-)

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

3 Comments

  1. Deja te gandesti la ziua de joi? E cam devreme.
    Trebuie sa-ti marturisesc ca a fost superb sambata seara. Ne-am distrat foarte bine. Voi ati fost la inaltime, bineinteles! Ati cantat foarte frumos. De asemenea, imi place cum a fost reamenajat clubul, scena este profi, mai mare….. Toate conditiile!
    V-am facut cateva poze. Spune-mi cum ti le trimit. Pe blog nu cred ca pot sa le uploadez, nu? Eventual le pun pe un cd si vi le aduc sambata.
    A trecut luni! Daca a trecut luni, a trecut saptamana! :))
    Calde salutari

    Reply
    1
  2. Ma bucur ca v-ati distrat. si noi ne-am simtit bine pe scena.
    Pozele poti sa mi le trimiti pe mail sau … pe cd…

    Reply
    2
  3. :))Ce tare…eu sunt la munca…si dupa ziua de ieri incarcata deabia m-am trezit…dar cafeaua de dimineata a avut efectul bun!!Imi venea sa dansez in autobuz…:))Si ma bufnea rasul cand ii vedeam pe toti cu fetele alea triste:))de 6 dimineaia=))!cautam si eu versurile de la :i feel good…sa mi le pun la status…sa inveselesc lumea…si am dat peste blogul tau…sweet!:)).Maria

    Reply
    3

Leave a Reply