Becker Brau Live Music - inceput -Laurentiu-Guran.ro

Becker Brau Live Music – inceput

Marti noapte am fost la instalarea luminilor in noul club unde vom presta – Becker Brau Live Music (sau Becker Brau Guitar Center) – Cristi(Becker) nu s-a hotarat inca la denumirea finala. Locatia este pe strada Turturele – unde era acum cativa ani discoteca Why Not (bine ca nu mai e …). De fapt, pe vremuri in acelasi local era Casa de Cultura a sectorului 3. Cristi(Becker) canta in tinerete acolo. Deci, cumva, Casa de Cultura s-a intors la destinatia initiala.
O sa fie cel mai mare club de live din Europa de Est. Spatiul este generos iar investitia in echipamente pe masura. Numai instalatia de sunet (DAS Audio) a costat vreo 40.000 Euro.

Ei bine, marti au venit luminile. Din pacate n-am avut aparatul la mine asa ca am facut poze cu telefonul in timpul probelor. Scuze pentru calitatea imaginilor.


In seara asta are loc inaugurarea clubului cu un concert Frank Gambale. Vine lumea buna… :-).Sper sa nu uit aparatul ca sa fac cateva poze. De saptamana viitoare (sper) o sa incepem concertele acolo.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

Tags:

3 Comments

 1. din ce ai zis mai sus, cred ca esti in staff-ul becker’s guitar center… poti sa imi spui si mie daca va veni malmsteen, sau e doar un zvon?
  (alina2me@yahoo.com)

  Reply
  1
 2. Nu chiar in staff … dar …
  Da, va veni. Nu stiu insa data sau alte detalii.

  Reply
  2
 3. Salut. Ai ceva noutati in legatura cu concertul Malmsteen ? Cand va fi ? Cat e biletul ?
  Te rog sa afisezi cand afli ceva….e un secret national din cate vad …Mersi

  Reply
  3

Leave a Reply