Despre psihologi -Laurentiu-Guran.ro

Despre psihologi

Uitasem. Luni am filmat pentru o emisiune la B1TV … In pat cu …sau ceva de genul. Tema emisiunii: Armonia in relatii. N-am putut s-o refuz pe Cristina, realizatoarea, ca s-a tinut de capul meu vreo doua saptamani. Era in criza de invitati… Dar ce pana mea sa caut eu intr-o emisiune despre armonie in relatii? Armonie! Eu! Drept pentru care … i-am cam dat cu emisiunea-n cap.
Psihologul invitat mi-a placut. avea omu’ ceva in cap. Inainte sa inceapa emisiunea eu ma lamentam ca ce caut eu acolo ca eu sunt specialist in despartiri, nu in armonii. La care tipul: pai si despartirea are legatura cu armonia. Te desparti de cineva ca sa obtii ce? Armonie in viata! Corect!
Si uite-asa dispar intrebarile alea tampite ce te chinuie dupa o despartire: aoleo ce ma fac eu acum, chiar avea rost sa ma despart de ea? Pai da, trebuia! Pentru ca nu-mi era bine si din nevoia de mai bine am luat aceasta decizie.
Buni psihologii astia la casa omului. Hehe, imi aduc aminte scena din As good as it gets cand se duce tipul (Jack Nicholson) la psiholog, intra, tranteste usa si racneste: HEEEEEEELP! Foarte tare! :-))

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

One Comment

  1. Bestial filmul!

    Reply
    1

Leave a Reply