Cum ne-am petrecut la Tg Mures -Laurentiu-Guran.ro

Cum ne-am petrecut la Tg Mures

Joi 22.02
Dupa cum ne-am promis, am plecat spre Tg Mures dimineata devreme ca sa apucam sa facem probe si apoi sa ne odihnim. Drumul a fost ok, am reusit sa evit radarele cu ajutorul noului meu detector. In afara de faptul ca bipaie si pe la benzinarii – si-a facut treaba … sper :-).
Am oprit si am mancat o ciorba de vacutza (nu extraordinara) in apropiere de Sighisoara. Pe la 13-14 cred, am ajuns in Targu Mures. Am stat la hotel President, undeva la iesirea spre Cluj. Hotelul – bestial, cred ca cel mai misto hotel in care am stat. 4 stele, dar 4 pe bune, camerele imense, as putea spune chiar risipa de spatiu si cam tot ce-ti doresti in camera, inclusiv plasma … coooool !!!
Evenimentul – o prezentare de produse a dealerului WV din localitate – Autotop – s-a intamplat tot in hotelul President, in restaurantul transformat in sala de evenimente. Binenteles ca sala era direct proportionala cu (virgula) camerele, o enormitate, cat o hala de la Republica. de altfel am inteles ca tot hotelul e facut peste sau in locul unei fabrici.
Am avut ceva probleme cu instalatia de sunet pentru ca … romanul tot roman… E prima oara dupa mult timp cand acceptam sa cantam pe alta instalatie decat a noastra (data viitoare facem noi barterul!!!) si desi specificasem clar in anexa contractului de ce avem nevoie, binenteles ca multe din chestiile pe care le cerusem, si nu de nebuni sau de fitzosi, nu prea existau… Cu un pic de galagie s-au rezolvat … o parte. Sincer, nu inteleg, cand ceri la o instalatie gate-uri pentru toba – daca nu ai, spui: domle, nu am. Si aducem noi. De fapt pana la urma aveau … niste Behringer-uri amarate … deci problema nu era de avut ci de “cum se folosesc chestiile astea?”. Foarte tare, frate! Binenteles ca probele de sunet le-am facut tot cu Mihai, domnul de la clape cu valente de inginer de sunet. sau ar fi trebuit sa spun domnul de la sunet cu valente de clapar? :-)))
In fine, pana la urma totul a fost ok, am reusit sa cantam, atmosfera destul de rece … oamenii venisera sa vada WV Touareg, Porsche nu stiu de care … Audi TT … neshte treburi. Noroc cu toata echipa Autotop – nota 10 pentru organizare, pentru primire, pentru dans, pentru … tot. Septimiu, Viorel – baieti de nota 10. Vio … sper ca ti-ai recuperat cravata. Dl Pavel, “the boss”, un om cu mare caracter… astept nota de plata … Sanda … scuze pt sacou … one more time :-).
A, iar pentru Vio, astept cu nerabdare momentul in care sa imi permit (financiar) sa te sun sa te intreb ce discount imi oferi pentru Touareg. Monstrul mi-a ramas in ganduri si-mi bantuie visele… :-).
Dupa o noapte cam scurta dar odihnitoare in patul maaaare cu asternuturi moi de la President, dis-de-morning am luat-o inapoi spre Bucuresti unde ne astepta alta cantare.

Daca ti-a placut acest articol aboneaza-te prin mail!

Similar Posts:

Comments

Laurentiu-Guran.ro

No Comments

Leave a Reply